sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Dabangg 3: Coregrafa Shabina Khan, Hud Hud, reacționează la controverse!

imagine
Viitorul film al lui Salman Khan Dabangg 3 este din nou în centrul unei controverse. De data aceasta, este pentru piesa sa de titlu Hud Hud Dabangg . Piesa arată că Sadhus agită un picior cu personajul principal al filmului Chulbul Pandey (Salman) pe malul unui râu. În timp ce Chulbul este văzut făcând mișcările sale de semnătură, unii sadhi sunt arătați și cântând la chitară. O organizație hindusă a găsit conținutul obiectabil și dureros față de sentimentele lor religioase. Aceștia au solicitat Comitetului central de certificare a filmului (CBFC) să refuze certificarea filmului, care este regizat de Prabhudheva. Am intrat la CBFC pentru a înțelege dacă a existat o conversație între ținuta religioasă și ei, dar nu a existat nicio confirmare în același lucru până la momentul apariției presei.



imagine
Împărtășindu-și gândurile pe această temă, coregraful melodiei Shabina Khan spune: „Piesa prezintă sadhus dansând cu chitare. Acum, acestea nu sunt adevărate sadhus! Aceștia sunt dansatori într-un truc sadhu, care efectuează pași coregrafiați. Am filmat melodia în Maheshwar în Madhya Pradesh. Au fost câțiva sadhi care tocmai se adunaseră să vadă filmarea. Îi puteți vedea stând în fundal în cântec. ”
Coregraful spune că nu este nimic de obiectat în legătură cu piesa. Aducându-și motivele, adăugă ea: „Actorii s-au îmbrăcat ca sadhus și au acționat în filmele Bollywood chiar și în trecut. L-am văzut pe Hema Malini tachinând un sanyasi în piesa Chal Sanyasi Mandir Mein de la Manoj Kumar starrer Sanyasi. La fel, Mumtaz îmbrăcat ca un sadhu a fost văzut dansând alături de Rajesh Khanna în piesa Gore Rang Pe din filmul Roti. Cred că nu este nimic lipsit de respect în coregrafia piesei Hud Hud Dabangg. Dacă oamenii examinează fiecare mișcare astfel, cum vom face filme? "
Mai devreme, în timpul filmării filmului, Dabangg 3 aterizase într-o altă controversă, când producătorii filmului au fost acuzați că au arătat lipsa de respect față de Lordul Shiva. A început când imaginile unui Shivling acoperit cu scândură de lemn au devenit virale pe social media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu