marți, 31 martie 2020

Akshay Kumar a asemănat blocarea nivelului național de 21 de zile din cauza coronavirusului în reality show-ul Bigg Boss, care este găzduit de Salman Khan.

Într-un interviu acordat într-un post de radio, vedeta Rustom a spus că lui Bigg Boss îi îngrijește un covor în toată lumea să stea acasă. Actorul a adăugat faptul că îngrijirea persoanelor se va menține în interiorul blocajului va ieși în față.

Khiladi din Bollywood a îndrumat oamenii să-și petreacă timp în familie, să practicăm igiena și să acordăm atenție pentru sănătatea lor. El a adăugat faptul că trebuie să se neglijeze sănătatea în astfel de momente.

Actorul a mai dezvăluit că și câștigul poate fi redus cu regizorii și producătorii la apeluri video.

Akshay a mai spus pentru a face videoclipuri scurte și a pus pe rețelele de socializare pentru o interacțiune cu oameni.

În urmă cu câteva zile, Akshay a împărtășit un videoclip în îngrijirea privării furios comportarea oamenilor de îngrijire în ceea ce privește reglementările și reglementările.

În acest videoclip, el le-a cerut oamenilor să se aventureze în casele lor pentru un coronavirusul îngrijit, îngrijiți o infecție infectată 1.200 de persoane și mai mult peste 30 de țări. El a adăugat că, adică în casa lor, oamenii pun în pericol viața altora.

Image: Yogen Shah

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu