luni, 18 noiembrie 2019

BB13 SI RAU SI BINE?

'Bigg Boss 13' 18 noiembrie 2019 Actualizare scrisă: Siddharth Shukla îl tachinează pe Mahira, Devoleena în timp ce se bucură de o petrecere epică

Khesari Lal Yadav obține un makeover și Himanshi Khurrana îl laudă
  • Echipa Web ADN
  • 18 noiembrie 2019, 22:23 IST
Khesari Lal Yadav a obținut un makeover datorită lui Paras Chhabra. Makeover-ul a fost îndrăgit de toți concurenții, în special de Himanshi Khurrana. După ce a aflat, Khesari are cel mai tare răspuns. Se sperie că soția lui l-ar putea judeca greșit și sfârșește lovind ciocanul pe picior. Echipa Siddharth Shukla alias Bhau, Himanshi și Shukla sfârșesc să-l tachineze pe Khesari mai mult ca niciodată.
Știți ce se va întâmpla în episodul de astăzi din Bigg Boss 13 chiar aici:
22:32 IST Luni, 18 noiembrie 2019
Paras îi spune lui Vishal că Bhau crede că Rashami va câștiga spectacolul. Ei sfârșesc prin a numi Bhau confuz și săpun bahu zilnic. Arhan era o girafă, iar Vishal îl sună pe șarpele Arti, care nominalizează oameni din echipa ei și îi induce în eroare. Concurenții se trezesc pe „Chaar baj gaye”. Vishal și Shefali au fost văzuți grohăind. De data aceasta Shehnaz dansează pe podea. Ea cântă chiar o linie din cântec.
22:34 IST luni, 18 noiembrie 2019
Mahira și Paras aleargă pe măsură ce rația vine. Se bucură că există mai mult lapte. Cei doi încep să se ascundă. Mahira o ține în cameră. Shefali observă ascunderea lui Mahira și pune la îndoială furtul. Mahira se înfurie din nou. Ei se lupta. Atunci, Asim vine chiar și se luptă cu Mahira. Ei luptă pentru rație. Shehnaz descoperă cutii de carton. Shukla numește Gill moti. Gill se supără și spune că va face abuz.
22:40 IST luni, 18 noiembrie 2019
Paras îi conferă lui Khesari un makeover. Bhau continuă să râdă așa cum se întâmplă asta. Bhau spune echipei sale că Paras l-a făcut pe unchiul Iosif al lui Khesari. Echipa îl numește tânăr pe Khesari. Rashami îi spune lui Bhau că îi este dor de Arhan. El spune că Arhan a fost deranjat din cauza lui Vishal. Bhau i-a cerut să nu-l înșeleze niciodată pe Arhan.
22:42 IST Luni, 18 noiembrie 2019
Himanshi continuă să fluiere în timp ce îl privește pe Khesari. El se confundă din cauza fluierului ei constant. El aduce subiectul căsătorit și Himanshi îi cere să întoarcă fluierele. Shukla îl tachinează pe Himanshi când spune mera Asim. Shehnaz spune că nu a făcut machiajul și Himanshi pleacă. Ea se distrează cu Siddharth și Vishal. Când Devo se apropie, Shukla cântă „Gumnaam Hai Koi”. Shehnaz o cheamă înnebunită și cântă „Yeh Ladki Pagal Hai”.
22:45 IST luni, 18 noiembrie 2019
Himanshi îl cheamă pe Khesari Khash, iar el se îmbrățișează. Devo stă cu echipa. Khesari spune că soția sa este geloasă. Echipa Siddharth Shukla apoi trage piciorul peste ea. Bhau îl instruiește pe Shehnaz să spună că Khesari i-a spus „Te iubesc”. Face drama după aceea.
22:49 IST Luni, 18 noiembrie 2019
Sarcina nominalizărilor este aici, iar Bigg Boss îi recomandă pe oameni să numească pe oricine, cu excepția lui Shukla. Shefali este numit primul. Îi salvează pe Himanshi și pe Arti. Shukla îi salvează pe Asim și pe Shehnaz. Arti îi salvează pe Shefali și Shehnaz. Rashami salvează Devoleena și Bhau. Asim îi salvează pe Himanshi și Bhau. Între timp, Shukla spune că vor juca poliție chor. Devo este chemat în continuare și Shukla o însoțește în cameră. Salvează Shukla și Rashami. Bigg Boss îi amintește că Shukla nu poate fi nominalizată și, prin urmare, Devo îl salvează pe Shefali. Shehnaz îl salvează pe Himanshi și Paras. Himanshi îi salvează pe Shefali și Asim. Paras îi salvează pe Mahira și Khesari. Vishal îi salvează pe Mahira și Shehnaz. Bhau îl salvează pe Himanshi și pe „chupdi” Shefali. Mahira îi salvează pe Paras și Vishal. Khesari îi salvează pe Mahira și Vishal. Siddharth și Arti, Rashami, Devoleena și Khesari sunt nominalizați pentru săptămână.
22:56 IST luni, 18 noiembrie 2019
Asim spune că a făcut o singură greșeală, prin faptul că nu a numit-o pe Shefali. Acesta din urmă spune că voia să-l nominalizeze pe Bhau, dar știa că nimeni nu-l poate muta. Shefali se confruntă cu Arti și spune că a salvat-o. Rashami pune la îndoială loialitatea lui Mahira și se întreabă de ce l-a salvat pe Vishal în fața ei. Mahira spune că au făcut ehsaan în timpul sarcinii de livrare. Ea șterge că oricum nu l-ar alege pe Rashami. Mahira se îndepărtează și Paras îi spune lui Rashami și Devo că lucrurile se vor îmbunătăți. Rashami și Devo i-au amintit lui Paras că au fost aruncați din casă. Mahira țipă către Paras în fața Șefali și Khesari. El îi cere să se oprească, dar ea nu. Devo spune că este mulțumită de numele ei și spune că ar dori să concureze cu acei oameni.
23:04 IST luni, 18 noiembrie 2019
Paras și Mahira discută că Rashami greșește. Shefali discută cu Himanshi cum este rănit Arti că Shukla nu a nominalizat-o. Între timp, Shukla și Asim discută că oamenii s-au schimbat. Asim spune că chiar Shukla s-a schimbat. Acesta din urmă spune că Asim se supără întotdeauna. Shukla îi amintește lui Asim că, ca grup, toți aveau o singură direcție. Shukla spune dacă Asim este prioritatea lui, atunci cum ar putea să gândească așa ceva. Asim subliniază cum Shukla a început să vorbească cu Shehnaz și Devo. Shukla clarifică că este doar drăguț. Shukla îl avertizează pe Asim să nu deschidă gura. Mahira și Paras discută subiectul Rashami cu Devoleena. Paras spune că echipa Shukla face împărțire și guvernează. El spune că echipa lor nu trebuie să se împartă.
23:09 IST luni, 18 noiembrie 2019
Shefali și Devoleena sunt aleși pentru a fi hoți în următoarea sarcină. Hoții trebuie să fure bunurile personale ale concurenților. Asim rulează imediat ce sarcina este anunțată. Toți concurenții urmează, iar Shukla spune că sarcina nu a început. Shefali spune că a început. Shukla avertizează să nu-i fure bunurile. Devo și Shefali se fură unul de la celălalt.
23:15 IST luni, 18 noiembrie 2019
Shukla sugerează că toată lumea ar trebui să blocheze toaleta. Încearcă să-i explice la fel pe Shefali. Când Shehnaz și Shukla îl prind pe Devo, o închid înăuntru. Ba chiar au primit Shefali și i-au închis înăuntru. Devo se plânge de sufocare și țipă când este eliberat. Când Bhau râde deasupra lui, Devo țipă pe el și îi cere să rămână acolo. Arti acceptă provocarea să fie blocată timp de 10 minute, dacă Devo îi dă lucrurile lui Shefali. Mahira discută subiectul cu Vishal, care este gata să profite de situație. Devo și Shukla flirtează din nou, iar sarcina se încheie.
23:19 IST luni, 18 noiembrie 2019
Bigg Boss anunță și întreabă numărul de articole furate. Devo are 35 de articole. Shefali are 103 articole. Nu este nemulțumită de rama ei foto, cu Parag furată. Ea primește o petrecere în schimb. Poate alege cinci gospodari pentru petrecere. Ei sunt entuziasmați la fel. Ea numește Asim, Himanshi, Bhau, Siddharth și Arti pentru petrecere. Shehnaz pare supărat la fel.
23:32 IST luni, 18 noiembrie 2019
Shehnaz îi cere lui Shukla să plece, iar el spune că ar trebui să-i fie dor de el. Gill spune că doar Shukla poate avea încredere în ea. El spune că sunt onorat '. Locul petrecerii se deschide, iar Bhau se plânge de vin. Shukla continuă să flirteze cu Devo. Mahira îi cere lui Shukla să zâmbească în timp ce vorbește cu ea, iar el îi cere să vorbească sensibil. Shehnaz intră cu ochii pe geam. De asemenea, Shukla îi cere lui Mahira să stea peste ușa de sticlă. Khesari numește partea faaltu. Shukla și Asim încearcă să bea din sticlă și pahar în timp ce îți pliați mâinile unul în celălalt. Bigg Boss joacă rolul lui Shaam Shandaar. Bhau le arată celorlalți kebabs și apoi îi mănâncă. Shukla apelează la Devo. Când vine, el coboară în genunchi și îi arată mâncarea. Nu numai asta, mănâncă chiar și de la ușa de sticlă. Parasul este văzut dormind. Șehnaz, Mahira și Khesari decid apoi să verifice petrecerea în mod neașteptat. Asim își arată pașii dansului robot. Paras se trezește și le dă drumul.
23:38 IST luni, 18 noiembrie 2019
Tu Cheez Badi Hai Mast Mast joacă și dorințele interioare ale tuturor apar. Cealaltă echipă cerșește mâncare și Shefali promovează oferindu-le cocs, care Shukla sfârșește să bea. Gill și Vishal se prefac că plâng. Shukla dansează în fața Mahira, iar alții li se alătură. El gâdilă, la fel și Vishal și Paras.
1. Rashami îi este dor de Arhaan
Rashami misses Arhaan
1/5

Rashami Desai îl lipsește profund pe Arhaan Khan, care a fost eliminat din casă.

2. Transformarea lui Khesari Lal Yadav
Khesari Lal Yadav
2/5

Khesari Lal Yadav are un makeover și Team Shukla își trage piciorul peste el.

3. Shehnaz Gill salvează Paras
Shehnaz Gill saves Paras
3/5

Shehnaz Gill îl salvează pe Paras Chhabra de la nominalizări.

4. Rashami Desai s-a supărat pe Mahira
Rashami Desai upset with Mahira
4/5

Mahira nu-l salvează pe Rashami și acesta din urmă pune la îndoială loialitatea lui Mahira.

5. Chimia lui Siddharth și Devoleena
Siddharth and Devoleena
5/5

Chimia lui Siddharth și Devoleena continuă să fie puternică.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu