vineri, 22 noiembrie 2019

BB13

Bigg Boss 13' 22 noiembrie 2019 Actualizare scrisă: Khesari Lal Yadav EVICTED lăsând gospodari șocați

Bigg Boss 13 episodul 53 va vedea multe lupte, inclusiv una dintre Shehnaz și Himanshi, și Shehnaz vs Rashami
  • Echipa Web ADN
  • 22 noiembrie 2019, 10:24 PM IST
Numeroase lupte au loc în episodul 53 din Bigg Boss 13, inclusiv una dintre Shehnaz Gill, Rashami Desai, Himanshi Khurana și întreaga casă vs Shefali Jariwala.
Știți ce se va întâmpla în episodul de astăzi din Bigg Boss 13 chiar aici:
22:30 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Siddharth i se cere să vorbească despre echipa sa, iar el îi numește pe Himanshi și pe el însuși pentru căpitan. Bigg Boss totuși cere întregii echipe, cu excepția lui Shefali, să facă o sarcină pentru nominalizări. Bhau râde și apelează că Bigg Boss are gânduri mai mari decât toată lumea combinată. Oamenii trebuie să țină rama. Orice strategie este permisă, dar violența nu este. Ei încep sarcina, iar Shehnaz pleacă spre toaletă. Când Shefali spune că a plecat și astfel este descalificat, Gill luptă cu ea. Siddharth spune că Himanshi nu are nicio strânsoare. Bhau demonstrează cum să țină și Shukla subliniază că a pierdut strânsoarea și și-a schimbat mâinile. Paras îl cheamă și Asim se luptă cu Shefali la fel. De asemenea, el merge la Rashami, când Shefali încearcă să înțeleagă situația din sarcină. Bhau se enervează cu Sidharth și părăsește sarcina la jumătatea drumului. Asim vine să se lupte din nou cu Shukla, iar Khesari, Paras și Bhau intră între ei. Bhau îl oprește. Shefali spune că Sana este descalificată pentru că a părăsit camera.
22:38 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Asim se uită fix la Shukla, iar Siddharth îl instigă. Între timp Shehnaz îi cere lui Arti să nu-l răsfățească pe Asim. Paras îi arată lui Shehnaz că este ca un diavol. Shefali îi cere lui Himanshi să stea când spune că Shukla îi pune greutate. El stă și el. Apoi, Asim și el se luptă. Shukla și-a atins părul și Shehnaz intră între ei, dându-i un avertisment. Paras îl ia și pe Asim. Mahira spune că Shefali i-a scuipat pe față. Shehnaz și Asim încă se luptă. Când Bhau vorbește, Shehnaz îi cere și să tace. Gill îi spune lui Asim că creează o echipă. Shukla încă îl tulbură pe Himanshi în sarcină, încercând să o facă să renunțe. Ea îi spune lui Shefali că Shukla pune forța pe cadru. Întreabă ce a făcut. Himanshi cade jos și Asim îi vine pe față.
22:44 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Himanshi o acuză pe Siddharth că o zgârie și o împinge pe Shehnaz când intră între ei. Gill se enervează și Paras o închide. Mahira o împinge și ea. Shehnaz merge să vorbească cu Himanshi, care i-a cerut să dea buzna. Asim vine între ei. Arti intervine și el și îi cere lui Sana să se întoarcă. Ea chiar dă un avertisment lui Asim. Shefali îi cere lui Asim să tacă când cere să îi dea capitan lui Himanshi. În timp ce discută, Sidharth vine cu echipa sa. Himanshi spune că Shehnaz ar trebui să părăsească casa, iar Sidharth luptă și el înapoi. Shukla îl numește pe Asim o greșeală. Paras îi cere lui Mahira să-l sărute, iar ea a făcut-o. Paras a luat-o și pe ea sărut.
22:49 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Himanshi vorbește despre sarcină, despre modul în care Shukla a devenit fizic. Rashami ascultă conversația și îi cere lui Shefali să sune. Sidharth discută despre forță cu echipa sa. Shefali spune că nu poate exista nicio forță, iar ea a văzut forța. Sidharth îl acuză pe Shefali că a mințit. Arti se enervează și îi cere lui Shefali să o audă. Când vine Asim, Paras o cheamă lingură, iar Asim o imită pe Paras. Arti explică poziția lui Sidharth. Paras, Shehnaz și Mahira vin chiar în urmă. Paras vorbește cu Shefali și ea spune că nu este interesată să vorbească cu el. El îi cere să nu fie părtinitoare.
22:52 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Himanshi o ia din nou în picioare. Bigg Boss îi cere deciziei lui Shefali. Shukla continuă să vorbească, în timp ce Shefali și el intră în războiul cuvintelor. Himanshi încearcă să se justifice, iar Bigg Boss îi cere lui Shefali să se justifice. Ea cere timp, merge la Himanshi și apoi vorbește despre decizia ei. Ea îl numește pe Himanshi căpitan, iar echipa Paras intră în protest. Sidharth se îndepărtează și el spunând „așa să fie”. Paras spune că îi este rușine să o numească azi bhabhi. Când țipă, Arti îi cere să vorbească calm. Chiar și Mahira vine între ele. Sidharth vorbește și despre procesul decizional al lui Shefali. Arti îl justifică și pe Shukla.
22:58 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Vishal îl numește pe Shefali parțial, iar Asim și Siddharth se luptă din nou. Șahhn vine și între Shukla. Ea îl numește pierdut.
Ora 23:00 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Himanshi îi spune lui Devoleena că o va salva pe Rashami. Ea le cere să aibă grijă de raționament. Himanshi îi spune lui Asim despre cum s-a răsucit jocul. Asim spune că a vrut să câștige.
23:03 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Siddharth și Paras vorbesc despre andolan. Vishal spune că dacă dansează dimineața, atunci el o va întreba unde era de atunci. Himanshi a ascuns rația în camera ei. Rashami discută de ce a ieșit din raționament. Shefali îl întreabă pe Himanshi de ce vorbește cu ei și îi avertizează să nu vorbească cu ea.
23:05 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Fluierul joacă Baja și toți colegii de casă se trezesc. Devo dansează și cu Himanshi. Mahira și Vishal dansează împreună. Himanshi îl întreabă pe Khesari despre îndatoririle sale. Vishal îl imită pe Himanshi în fața lui Shehnaz și ea continuă să râdă. Shehnaz doarme cu Mahira. Paras intră, de asemenea, într-un argument cu Himanshi. Ea îi cere să vorbească fără atitudine.
23:10 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Rashami și Shehnaz intră într-o luptă. Rashami vorbește despre problemele sale personale și o cheamă față în față. Rashami vorbește din nou despre Rakhi Sawant și Shehnaz spune că și Rakhi ar fi bun, iar Rashami spune mai bine decât ea. Shehnaz vorbește despre problemele personale ale lui Rashami și acestea se opresc după un moment dat. Rashami discută cu Asim și Himanshi că nu va merge personal.
23:13 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Shehnaz discută despre subiectul Rashami. Shukla spune că Rashami a plâns când i-a dat rochie lui Shehnaz. Arti îi spune lui Rashami că Gill are un obicei, iar Rashami spune că a încercat să o refuze, dar nu a putut. Devo îl sună pe Gill dalbadlu. Arti spune că nu este de încredere. Ea îi spune lui Rashami și Devo să spună orice este, pe fața lui Sana. Himanshi îi oferă lui Khesari o sarcină și nu răspunde numai. Apoi spune că toată lumea ar trebui să-și facă o datorie. Khesari îl întreabă dacă Himanshi îl va învinge pentru un răspuns. Shukla spune că au călcat Khesari și Paras iese afară. Khesari spune că dacă se apropie, ea ar spune „nu mă atinge de corpul meu”. Himanshi îl pedepsește pe Mahira și îi cere să-și păstreze machiajul cu Himanshi, în timp ce întreaga echipă se reface. Asim spune că pedeapsa este o dublă sarcină. Shehnaz îi cere lui Asim să nu mai vorbească. Shefali îi cere să nu mai vorbească.
23:20 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Shehnaz îi spune lui Rashami că îl respectă pe acesta din urmă. Rashami se întoarce și el, iar Shukla râde. Shehnaz iese și plânge.
23:30 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Devo îl întreabă pe Rashami despre ce personaj a întrebat-o pe Shehnaz. Rashami spune că nu a spus niciodată nimic despre personaj, dar Gill afirmă că acum îi va arăta lui Rashami. Desai spune că a înțepenit despre personajul lui Shehnaz, iar Shukla aplaudă în timp ce Gill face facepalm. Gill spune că va primi un atac în flagrant. Rashami vorbește despre kameena, iar Shukla îi cere să o declare cu voce tare.
23:32 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Devo îi spune lui Paras că jocul a devenit interesant. Paras și Devo spun că este foarte interesant că Himanshi este căpitan și nimeni nu lucrează. De asemenea, îi cere lui Devo să nu funcționeze. Paras spune că se comportă așa, pentru că se distrează. Himanshi și Devo vorbesc despre Paras. Ea spune că Shukla a mers la Paras. Arti spune că nu se așteaptă la asta de la Mahira și Paras. Himanshi spune că comportamentul lui nu i se potrivește. Devo vorbește despre cum Shukla găsește lucruri rele în Asim, dar nu în Paras. Devo spune că nu poate avea încredere în Shehnaz și Sidharth și, prin urmare, nu poate veni în grupul lor. Paras o întreabă dacă a jucat vreodată șah. Paras explică că îl susțin așa că atunci când se luptă cu ei, echipa Paras îi poate aminti lui Shukla că l-au susținut atunci când era singur.
23:37 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Bigg Boss se întreabă cine dintre Siddharth, Arti, Rashami, Devoleena și Khesari au contribuit cel mai puțin la emisiune. Sarcina este pentru eliminări. Devo, Shefali, Sidharth, Arti, Asim, Rashami, Bhau, Himanshi numesc Khesari. Mahira, Khesari, Shehnaz, Vishal, Paras nume Rashami. Gill simte că Rashami este deprimat. Khesari este votat în afara emisiunii. Shehnaz plânge și Shukla nici măcar nu se mișcă de la locul lui. Își ține capul. Khesari vine să-l îmbrățișeze pe Vishal, care se îndepărtează. Vishal îl îmbrățișează în spate și spune că a făcut o greșeală. Shukla i-a spus lui Khesari în aceeași zi că a fost mai performant. Himanshi își cere scuze. Yadav își cere scuze tuturor înainte de a pleca.
23:51 IST vineri, 22 noiembrie 2019
După ce Khesari pleacă, Vishal continuă să plângă și Arti îl consolează. Shukla îl sună pe Rashami. Ea spune că este foarte fericită de decizia ei. Devo este supărat că nu vorbește.
23:52 IST vineri, 22 noiembrie 2019
Himanshi îl sună pe Asim ca un domn și spune că ea a decis că pot fi prieteni atunci când el a avut grijă de ea. Shefali vine între ei. Ea spune că se va duce la patul ei, iar ei o opresc. Shefali îi cere lui Asim să-i spună că o iubește. El refuză.
1. Bigg Boss răsucire
Bigg Boss twist
1/5

Bigg Boss are o învârtire pentru sarcina de căpitan. Echipa Siddharth Shukla este nominalizată la capitană.

2. Sarcina capitaniei
Captaincy task
2/5

Siddharth Shukla face totul pentru a câștiga sarcina de capitană.

3. Shehnaz vs Himanshi
Shehnaz vs Himanshi
3/5

Shehnaz vine în fața lui Himanshi, care sfârșește împingându-l pe Gill.

4. Casă vs Șefali
House vs Shefali
4/5

Întreaga casă a fost împotriva deciziei lui Shefali Jariwala de a-l nominaliza pe Himanshi.

5. Rashami și Șehnaz
Rashami vs Shehnaz too
5/5

Rashami și Shehnaz au, de asemenea, o luptă majoră în episod.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu