miercuri, 13 noiembrie 2019

Bigg Boss 13' 13 noiembrie 2019 Actualizare scrisă: la cererea lui Siddharth Shukla, Vishal îl înlătură pe Rashami din capitană

În cel de-al 44-lea episod al lui Bigg Boss, difuzat pe 13 noiembrie 2019, Siddharth Shukla l-ar manipula pe Vishal Aditya Singh și ar pierde prieteni precum Asim Riaz, Arti Singh
  • Echipa Web ADN
  • 13 noiembrie 2019, 10:01 PM IST
Bigg Boss 13 casa a transformat o casă de drame nebune cu fiecare nouă sarcină. Cea mai recentă sarcină - sarcina Rakshas - s-a dovedit a fi destul de prăjitură pentru concurenți. Toți au ales Vishal Aditya Singh ca persoana care se îndepărtează liber, cu obstacole limitate. Dar Bigg Boss își joacă propriul joc. El va aduce o surpriză pentru toți.
Între timp, echipa lui Siddharth Shukla, care avea mai mulți membri acum, s-ar putea să reducă și să se întoarcă acolo unde era. Există fisuri în Shukla și prietenia lui Asim Riaz. Siddharth s-ar lupta și cu Arti, încă o dată. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Siddharth va pierde atât Arti cât și Asim sau nu.
Știți ce se va întâmpla în episodul de astăzi din Bigg Boss 13 chiar aici:
22:31 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Mahira îi spune lui Vishal că vrea ca el să spargă farfuria lui Siddharth Shukla și Shehnaz. Vishal zâmbește și sarcina începe. El râde și sparge farfuria lui Himanshi. Asim și Arhaan elimină de asemenea toate umpluturile. Devo și Rashami stau în tunelul lui Asim și Shukla luptă cu Paras afirmând că aceasta nu este regula jocului. Asim îl întreabă pe Shukla de ce a fost o mulțime de umpluturi în tunelul său. Rashami și Siddharth se luptă din nou. Rashami se întreabă cum se poate lăuda o persoană. Shukla stă apoi într-un colț. Mahira îi spune lui Rashami să-l ignore.
22:35 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Mahira se luptă cu Shefali pentru un volum puternic. Ei vin față în față. Shefali îl împinge pe Mahira, afirmând că acesta din urmă a împins-o. Rashami intră între ele și Shefali se întreabă de ce vine între ele. Când intră Shukla, toată lumea pleacă spunând că există miros urât în ​​aer. Devo încă zâmbește și râde. Vishal spune că se află într-o situație proastă și va face ceea ce îi place după ce va fi într-un loc sigur.
22:38 IST miercuri, 13 noiembrie 2019
Vishal discută despre Shukla a cărui farfurie ar urma să o rupă. Shukla îi spune că există două echipe și Vishal trebuie să aleagă pe care o dorește. Între timp, Shehnaz și Shefali discută, de asemenea, că nu pot avea încredere în Vishal. Shefali spune că este o persoană bună, dar nu un jucător bun. Devo discută că Shehnaz este motivul luptei lui Asim-Siddharth. Devo îi spune lui Arhaan că Asim nu are încredere în Gill. Rashami spune că Shukla îl folosește pe Arti și nu are încredere în Gill. Arhaan spune că sarcina va aduce o echipă nouă.
22:40 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Shehnaz o întreabă pe Vishal dacă îi poate da masaj cu ulei, iar Vishal spune că va face acest lucru dimineața următoare. Shehnaz discută cu Siddharth că Vishal a fost motivul pentru care s-a întors la Shukla. Acesta din urmă îl avertizează pe Gill să nu se schimbe și să discute problemele sale cu ea. El spune că a fost șocat de comportamentul lui Gill. Shehnaz spune că nu are concurență sau problemă cu Himanshi, iar Shukla spune că atunci nu ar fi trebuit să existe nicio problemă.
22:43 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Cei de la casă se trezesc la Nayak Nahi Khalnayak Hai Tu. Khesari și Bhau dansează împreună. Shefali îl întreabă pe Paras despre nave, iar acesta refuză să spună că medicii au refuzat. Șefali i-a cerut apoi să-l informeze pe Mahira. Shefali spune că va face vase după-amiază. Mahira se întreabă de ce ar face vasele întreaga zi. Este suparata cu Shefali. Acesta din urmă îi spune lui Mahira să facă nave cu Shehnaz. Shefali luptă cu Paras pentru a-i da lui Himanshi o nouă datorie. Mahira îi cere să-l pună pe Asim în sarcină. Bhau îi spune lui Mahira să facă sarcina, să-și împacheteze pungile și să plece în mod pașnic. Mahira și Shefali se luptă din nou. Shefali îi cere să facă ceea ce îi place, dar să facă și sarcina. Gill îi cere lui Mahira să tace, iar Mahira se luptă și cu Gill. Acum se luptă. Arti stă lângă Shehnaz și spune că face vasele chiar și atunci când nu este sarcina ei. Paras subliniază că Siddharth și Asim nu au făcut niciodată această sarcină. Gill și Arti subliniază că Shukla este întotdeauna vizat. Arti le cere să lupte pe fața lui dacă au o problemă. Shefali subliniază că Mahira are o singură sarcină și astfel a fost aleasă. Shefali alege subiectul lui Paras și este enervat.
22:50 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Vishal se întreabă de ce este multă luptă. Gill le roagă oamenilor să nu lucreze, iar Paras țipă la ea. Gill îl sună pe managerul lui Paras Mahira, iar el spune că sunt prieteni. Gill subliniază cum Asim a fost numit lingura lui Shukla. Shukla îi spune lui Paras să nu-și implice numele în lupte. Mahira spune că Gill nu are niciun rost, așa că intervine. Shehnaz discută cu Vishal că nu face parte din niciuna dintre echipe. Rashami îi spune lui Asim că Shukla nu poate fi nimeni și Asim este de acord. Când Shehnaz se numește neutră, Devoleena râde și Gill le subliniază greșelile. Paras subliniază și faptul că se luptă cu ea. El o numește nedreaptă și îi mulțumește vedetelor pentru situația din prima săptămână. Vishal spune că un grup spune fără logică, dar celălalt știe ce să vorbească. Gill spune că susține Siddharth, dar nu au aceeași ecuație. Gill spune că nu împărtășește o ecuație personală și nu se poate întoarce la a fi distractiv.
22:56 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Paras îi spune lui Rashami că sarcina este pentru Vishal și discută că nu ar trebui să-l lase pe Asim să iasă din tunel. Paras spune că Vishal nu este atât de puternic cum arată. Rashami spune că vrea să se stabilească anul viitor. Ea spune că îi place Arhaan, dar nu s-a gândit la nimic altceva. Shukla luptă cu Arti asupra mesajului lui Himanshi. El vine apoi și îi spune lui Arti că personalitatea ei va veni cu camera foto. El spune că are o mască de actor asupra ei încă de la început, iar aceasta îi spune părerea ei. Ea îi spune lui Shehnaz că va pleca cu respect. Gill spune că are dreptate în propriul ei sens. Bhau a plecat când Gill i-a pus o întrebare, iar Shefali o cheamă fart la cerere. Gill spune că fața ei va arde dacă rămâne lângă ea. În timp ce-și cheamă fart-ul bine, el ia naștere.
23:02 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Asim și Siddharth discută despre Vishal Aditya Singh. Siddharth le cere să o lase chiar pe mâinile lui Vishal. Shukla îl manipulează mai târziu pe Vishal. Devo îi spune lui Arhaan că Shukla este ținta lui Vishal. Shukla explică lui Vishal că jocul este mai lung decât această sarcină și explică că decizia lui va clarifica lucrurile pentru el. Vishal și Shukla discută îndatoririle. Shukla îi cere lui Vishal să rupă mai întâi farfuria lui Rashami. Arhaan spune că este loial lui Rashami și că este supărată. Devo îl susține pe Arhaan și țipă la Rashami. Acesta din urmă pleacă și se întoarce să se lupte cu el. Ea se întoarce și îl mușcă.
23:07 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Vishal spune echipei Paras că Bhau va fi capitan. Asim își șterge calea înainte de râs, iar Mahira-Rashami și alții îl numesc nedrept. Shukla țipă la Asim pentru asta. Vishal spune că îi place prietenia lui Asim și Siddharth. Râsul este aici și Vishal se întoarce. El rupe farfuria lui Rashami la cererea lui Siddharth. Rashami îl avertizează pentru acțiunile sale.
23:10 IST Miercuri, 13 noiembrie 2019
Vishal discută cu Asim că vrea să rămână neutru. El îi spune lui Asim că a venit să anunțe cealaltă echipă că Shukla nu este atât de rău pe cât îl fac. Devo și Siddharth sunt în competiție uimitoare și Shehnaz îi tachinează. Arti spune că ar susține Shukla. Gill copiază Rashami. Vishal îi spune lui Shukla că trei persoane sunt cu el doar datorită puterii sale. Când Siddharth îl sondează pe Vishal, acesta din urmă spune că va realiza în curând. Vishal rupe farfuria lui Siddharth.
1. Siddharth Shukla se confruntă cu Vishal Aditya Singh
Siddharth Shukla confronts Vishal Aditya Singh
1/5

Siddharth Shukla s-a confruntat, mai degrabă, l-a manipulat pe Vishal Aditya Singh într-o sarcină împotriva lui Rashami Desai.

2. complot Rashami și Devoleena
Rashami and Devoleena plot
2/5

Rashami Desai și Devoleena Bhattacharjee au fost implicați într-o multă planificare și complotare. Au stat în afara tunelului lui Asim pentru a-l bloca și mai târziu au sugerat să folosească crăpăturile lui Asim-Siddharth în prietenie în avantajul lor.

3. Paras Chhabra-Mahira Sharma vs Shehnaz Gill-Shefali Jariwala
Paras Chhabra-Mahira Sharma vs Shehnaz Gill-Shefali Jariwala
3/5

Shefali Jairwala a subliniat că Mahira Sharma nu făcea decât o singură datorie. Ea a refuzat oricum să-și asume orice altă datorie. Mai mult decât atât, Paras, căruia i s-a cerut să transmită mesajul lui Mahira, a arătat în schimb modul în care Shehnaz Gill a trecut de o parte.

4. După Asim, Siddharth Shukla îl pierde și pe Arti Singh?
After Asim, Siddharth Shukla loses Arti Singh too?
4/5

Siddharth Shukla s-a asezat de membrul echipei sale, Himanshi Khurana, când Arti s-a luptat cu ea. Shukla l-a numit pe Arti fals, care la rândul său a spus că are drepturi de a-și exprima opinia.

5. Vishal Aditya Singh devine șef
Vishal Aditya Singh turns boss
5/5

Bigg Boss a jucat un nou joc în sarcina Rakshas. Vishal Aditya Singh, care l-a avut bine, acum este în afara sarcinii și va fi dezvăluită o surpriză și mai mare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu