miercuri, 13 noiembrie 2019

Bigg Boss 13: Postează Sidharth Shukla, Shehnaaz și alți 9 candidați, Salman Khan pentru a scoate din foc 2 colegi de casă?

Bigg Boss 13 este unul dintre cele mai populare emisiuni de celebritate la televizor în prezent. Odată cu tensiunile crescânde în casă, lucrurile merg de la rău la rău. În sarcina nominalizărilor din această săptămână, 9 concurenți ai casei, inclusiv Sidharth Shukla, Shehnaaz Gill, Paras Chhabra, Mahira Sharma, Asim Riaz, Devoleena Bhattacharjee, Himanshi Khurana, Vishal Aditya Singh și Arhaan Khan au fost nominalizați. Sidharth este nominalizat pentru următoarele 2 săptămâni, în timp ce Shehnaaz a fost nominalizat în această săptămână chiar de Bigg Boss.

Postează acest lucru, Bigg Boss a anunțat o sarcină de cabină telefonică BB în care Shefali fiind căpitanul era în siguranță, iar alții trebuiau să concureze între ei pentru a se menține în siguranță. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei au fost nominalizați, întrucât nu au reușit să-și facă adversarii. Doar Rashami Desai și Hindustani Bhau au reușit să-i convingă pe Paras și pe alții să închidă telefonul și să îi lase în siguranță. Acum, cu 11 concurenți în total pentru susținerea expulzărilor, există rapoarte că ar putea exista un dublu evacuare în această săptămână.

(Citește și: BB13: Twitterati îl laudă pe Sidharth Shukla pentru sfatul său către Asim, îi cere să fie recunoscător pentru această oportunitate)

Da, conform rapoartelor de socializare, în weekend-ul Ka Vaar, Salman ar putea arăta ușa către concurenții nominalizați pe baza voturilor audienței. Va fi interesant de văzut dacă încă 2 concurenți li se arată ușa după expulzarea săptămânii trecute de Tehseen Poonawalla. Între timp, 1 dintre concurenți din cele 11 nominalizate s-ar putea salva după ce sarcina de capitană va trece. în conformitate cu promosul episodului viitor, Sidharth încearcă să-l presurizeze pe Vishal pentru a-l scoate pe Rashami Desai din cursa pentru capitană în sarcină. Va fi interesant să vedem de ce parte se află Vishal. Fii la curent cu Pinkvilla pentru mai multe actualizări de la Bigg Boss 13.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu