vineri, 15 noiembrie 2019

Bigg Boss 13: Salman Khan pozând cu kiddo-ul „Choti Sardarni” Kevina Tak este adorabil

Salman Khan este întotdeauna excelent în preajmă și cu copii, și bine, iată un alt afișaj din seturile Bigg Boss 13. Vedeți-l.
Scris de Pinkvilla Desk 15856 citește Mumbai Publicat: 15 noiembrie 2019 07:37 pm
Bigg Boss 13: Salman Khan care pozează cu kiddo-ul „Choti Sardarni” Kevina Tak este adorabilBigg Boss 13: Salman Khan pozând cu „Choti Sardarni” kiddo Kevina Tak este adorabil

    0 facebooktwitter Distribuiți pe whatsapp

Următoarele sărbători de Ziua Copilului pe Culorile sunt cu siguranță pe internet, având în vedere că fotografiile și videoclipurile aceluiași au făcut tururile, iar la aceleași vor fi pe placul vedetelor de televiziune, inclusiv Rubina Dilaik, Surbhi Chandna, Arjun Bijlani și multe altele. Și, bineînțeles, gheața de pe vârf va fi asocierea lui Salman Khan cu asta și asta a devenit interesant pentru toată lumea.

Acum, o fotografie din timpul sărbătorilor a făcut runde, și este sigur că este total adorbs. Copilul de la Choti Sardarni, alias drăguța fată Kevina Tak, alături de puștiul care joacă Param, a pozat pentru o fotografie fericită cu Salman și, cu siguranță, nu putem înceta să-l păcălească. Salman se ține de ea în timp ce pozează pentru aparatul foto, cu zâmbetul ei atât de adorabil. Verificați-l și aruncați comentariile dvs. în secțiunea de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu