miercuri, 20 noiembrie 2019

Chopra este cea mai căutată celebritate indiană din lume, Salman Khan este numărul doi

Priyanka Chopra este cea mai căutată celebritate indiană din lume, urmată de Salman Khan. Un studiu recent realizat de o agenție din SUA a confirmat faptul că Priyanka a fost cea mai căutată celebritate indiană pe rețelele de socializare, cu interesul căutării a atins în decembrie, când a legat nodul cu cântărețul Nick Jonas.

Potrivit unui raport publicat în Business Insider, SEMrush precizează că numele lui Priyanka a fost căutat de 2,74 milioane de ori între perioada octombrie 2018 și octombrie 2019, cu un volum de căutare lunar de 4,2 milioane. Salman a fost căutat de 1,83 milioane de ori pe tot globul.

Priyanka și Nick sunt pregătiți să sărbătorească prima aniversare a nunții de la 1 decembrie. În prezent este în India pentru filmările filmului său Netflix, The White Tiger. Ea a împărtășit o postare pe Instagram săptămâna trecută comparând modelele sale de lucru în timp ce filma pentru emisiunea ei americană Quantico și filmul The White Tiger. Ambele imagini i-au arătat că ține stiloul și hârtia în mână. Ea a descris imaginile: „Atunci și acum… La fel, dar diferit. #homework #prepday #rehearsals #throwback #quantico #thewhitetiger ”.

The White Tiger este o adaptare a romanului care a primit premiul Aravind Adiga cu același nume. Filmul va fi ajutat de Ramin Bahrani. Urmează călătoria extraordinară a unui om făcut de la a fi lucrător de ceaiuri într-un sat la un antreprenor de succes într-un oraș mare. Este, de asemenea, Rajkummar Rao.

Citește și: Taapsee Pannu pe Kangana Ranaut, Rangoli Chandel: „Amândoi mă iubesc, îmi oferă atât de mult timp și atenție”

De asemenea, Priyanka va exprima personajul Elsa în versiunea hindi a filmului Disney, Frozen 2. Vărul ei, Parineeti Chopra, și-a împrumutat vocea pentru personajul sorei Elsei, Anna. Cel mai recent film al lui Priyanka, The Sky Is Pink, a primit un răspuns mixt din partea criticilor și a avut performanțe reduse la casă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu