sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Dabangg 3 a fost cea mai largă versiune a lui BOLLYWOOD până în prezent; Salman Khan vizează 5400 de ecrane!

A început numărătoarea inversă pentru una dintre cele mai așteptate lansări din 2019, Dabangg 3 care îl prezintă pe Salman Khan în iubitul său avatar al lui Chulbul Pandey. Întrucât este norma pentru toate filmele mari, comerțul se așteaptă ca drama polițistă să înceapă solid la box-office, consolidând factori precum stardomul lui Salman împreună cu puterea francizei Dabangg.
Bollywood Hungama a aflat în exclusivitate că Dabangg 3 va fi cea mai largă lansare a lui Bollywood până în prezent, depășindu-l pe titularul recordului anterior, Thugs of Hindostan. Filmul Aamir Khan, care a fost lansat în weekendul Diwali 2018, a lansat pe aproape 5000 de ecrane (4950 ca să fie precis) în hindi, tamil și telugu.
Cu toate acestea, sursele noastre confirmă că Dabangg 3 încearcă să lanseze pe 5400 de ecrane din toată țara. „Se lansează în hindi, tamilă, teluguă și Kannada și va fi cu ușurință cea mai mare lansare pentru un film Bollywood. Prezența lui Sudeep a asigurat o mare cerere pentru animatorul de acțiuni din Karnataka, iar expozanții sunt foarte dornici să ecranizeze filmul în weekendul de Crăciun ”, a dezvăluit o sursă apropiată dezvoltării.

Chiar și în hindi, lansarea va fi largă. „Marchează întoarcerea lui Salman Khan într-un avatar că este iubit de masă, iar trailerul și-a făcut trucul în interioare. În timp ce majoritatea distribuitorilor se concentrează asupra obținerii unei expoziții maxime în orașele de metrou și în lanțurile multiplex naționale, echipa Dabangg face din asta un punct de a ajunge la cel mai puțin numitor comun și de a asigura o prezentare corectă și în orașul mic ”, a spus sursa. informați, adăugând în plus că, în timp ce majoritatea ecranelor individuale din India se deschid cu spectacolul matinee la 12 sau 12.30 pm, discuțiile vor începe prezentarea Dabangg 3 începând cu ora 9.30. „Planurile sunt pentru a obține o mulțime de ecrane unice au spectacole timpurii începând cu ora 9.30, ceea ce va ajuta echipa Dabangg să obțină cinci spectacole pe ecran, în comparație cu șablonul convențional de patru spectacole pe zi.
Povestea filmului este scrisă de Salman Khan, iar actorul este interesat de a bloca și ediția finală a filmului, asigurând astfel că expozanții de pe ecranele unice nu se confruntă cu problema programării în rularea a cinci spectacole. Dabangg 3 are, de asemenea, rolul Sonakshi Sinha, Arbaaz Khan în rolurile pivotante și marchează debutul actoricesc al fiicei lui Mahesh Manjrekar, Saiee. Filmul va fi lansat pe 20 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu