joi, 21 noiembrie 2019

EXCLUSIV: Rolul lui Gautam Gulati în Radhe lui Salman Khan: Cel mai dorit Bhai REVEALED

Salman Khan a anunțat recent că lansarea lui Eid pentru 2020 va fi Radhe: Your Most Wanted Bhai, după ce Inshallah cu Sanjay Leela Bhansali a fost bruscă anulată cu câteva luni în urmă. Salman a promis că Radhe va fi cea mai mare dramă de poliție care va fi regizată de Prabhudeva. Recent, a fost raportat că Gautam Gulati, care a fost și câștigător al lui Bigg Boss, a jucat un rol în cea mai mare parte a lui Salman Khan.

Ei bine, acum avem deeturi exclusive cam la fel. Surse dezvăluie, "Gautam va fi văzut ca unul dintre antagoniștii din film și va juca un rol foarte pivotant. Actorul a început deja să filmeze cu distribuția și va fi văzut obținând o coafură pentru el. S-ar putea să-și radă părul. sau îl va tunde scurt pentru rol. " Gautam nu a revenit la fel, dar suntem încântați să-l vedem jucând un personaj negativ.
Între timp, Salman este ocupat să-și promoveze următorul film Dabangg 3. Filmul se întâmplă a fi așteptata a treia tranșă a francizei Dabangg și îi va juca pe Sonakshi Sinha, Saiee Manjrekar și Arbaaz Khan în frunte. Dabangg 3 este programat să apară pe ecrane pe 20 decembrie anul curent și va lansa în hindi, Kannada, Tamil și Telugu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu