luni, 11 noiembrie 2019

„FĂRĂ SÂNGURI BUN; Salman Khan a respectat doar sentimentele și emoțiile țării ”- Purtătorul de cuvânt al lui Rahat Fateh Ali Khan la Dabangg 3!


Bollywood Hungama a fost primul care v-a spus ieri că piesa „Naina Lade” a lui Dabangg 3 a fost cântată inițial de celebrul cântăreț pakistanez Rahat Fateh Ali Khan . „Naina” este o melodie emblematică a francizei, iar cântăreața a cântat „Tere Mast Mast Do Nain” și, respectiv, „Tore Naina Dagabaaz Re” din Dabangg, respectiv Dabangg 2. Prin urmare, a fost firesc și pentru Salman Khan și pentru duo-ul directorului muzical Sajid-Wajid să se coase în Rahat și pentru piesa „Naina” în cea de-a treia tranșă. Piesa a fost înregistrată cu succes, după care relațiile s-au încordat între India și Pakistan. Drept urmare, Salman Khan și întreaga echipă Dabangg 3 au decis să-și dea vocea. A fost apoi înlocuit de Javed Ali.
Acum a ieșit în evidență faptul că Rahat Fateh Ali Khan a înțeles de ce Salman Khan a luat această decizie de înlocuire a vocii sale și nu are sentimente grele. Producătorul și promotorul global Rahat Salman Ahmed a confirmat acest fapt jurnalului pakistanez Dawn și a dezvăluit, de asemenea, că Rahat Fateh Ali Khan a cântat nu una, ci două melodii pentru Dabangg 3. „Practic, două piese au fost înregistrate pentru Dabangg. sunt foarte bun. Această melodie „Naina” este minunată și toată lumea lipsește faptul că versiunea lui Rahat sahab nu a putut continua. Dar la sfârșitul zilei, desigur, el (Salman Khan) trebuie să vadă interesele țării sale, așa că nu cred că artistul are alegeri acolo, având în vedere circumstanțele ”, spune Salman Ahmed.
Salman Ahmed adaugă în continuare: „Dacă piesa (versiunea lui Rahat) ar fi fost lansată, ar exista controverse, filmul ar fi fost afectat și nimeni nu vrea asta. De aceea nu am făcut cântecul ”, și, de asemenea, ne lămurește:„ Nu este sânge rău. Nu este ca și cum Salman Khan ar fi abandonat intenționat melodia. ”
Salman Ahmed a semnat afirmând: „În acest moment, (având în vedere) emoțiile și sentimentele acelei industrii și ale țării, el (Salman) le-a aderat doar la ele. În caz contrar, știm cu toții că există oameni care doresc un motiv pentru a deteriora reputația lui Salman Khan, prin crearea unei neliniști și având controverse inutile. Nu există sânge rău, nimic intenționat. Aș spune că este mai circumstanțial decât orice altceva și despre asta este vorba. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu