joi, 21 noiembrie 2019

SPER CA NU DE REVELION? Arpita Khan Sharma și Aayush Sharma să salute al doilea copil de ziua lui Salman Khan?

 
Arpita Khan Sharma și Aayush Sharma au împlinit recent cinci ani de unire ca un cuplu căsătorit recent. Cuplul are un fiu pe nume Ahil Sharma, care este mărul lui Daan „Khan”. Acum, Arpita și Aayush sunt pregătiți să-și întâmpine al doilea copil. În cadrul sărbătorilor aniversare ale nunții lor, Arpita și-a înfrânat copilașul și va livra luna viitoare. Cuplul împreună cu Ahil s-au bucurat recent de lună de copil în Maldive recent.
Acum, în conformitate cu rapoartele din Mumbai Mirror, Arpita este probabil să întâmpine copilul cu ocazia zilei de naștere a lui Salman Khan, care este pe 27 decembrie. Ea a programat o livrare în secțiunea C în acea zi la un spital din oraș, pentru a coincide cu ziua de naștere a superstarului.
Asta e dulce!
La cea de-a cincea aniversare a nunții lor, Aayush a împărtășit o fotografie cu Arpita și Ayush, pe care a titrat-o ca „E dragostea care ne leagă. Au trecut 5 ani cu multă dragoste, râsete, călătorii, grijă și cota noastră de suișuri și coborâșuri. Dar cea mai bună parte este să te am mereu de partea mea @arpitakhansharma ... Happy Anniversary Baby. Shot de @ kvinayak11 "
 În timp ce Arpita îl dorea pe Aayush scriind: „Nu este posibil să avem totul împreună, dar, împreună, avem totul.” Fericirea a 5-a aniversare a iubirii mele. Nu vă pot mulțumi suficient pentru a fi echilibrul perfect în relația noastră. Te iubesc foarte mult De la a fi prieteni la a fi iubit la a deveni soț și apoi tată, fiecare călătorie a fost uimitoare. Nu mi se pare că au trecut 5 ani. @aaysharma meu pentru totdeauna "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu