sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Știați că Ileana D’Cruz a respins ACESTE două filme cu Salman Khan?

Știați că Ileana D’Cruz a respins ACESTE două filme cu Salman Khan?
Ileana D’Cruz a făcut parte din cariera sa de târziu. În afară de unii care oferă câteva spectacole distractive, ea și-a tratat fanii cu câteva imagini uimitoare cu ea însăși pe Instagram, iar fanii ei pur și simplu nu pot avea suficient. În timp ce Ileana a lucrat cu câțiva actori foarte buni precum Ajay Devgn, Ranbir Kapoor și Varun Dhawan în industrie, fanii ei erau dornici să știe dacă are vreun plan de a lucra cu Salman Khan.

Într-un interviu recent, ea a răspuns întrebării adresate de unul dintre fanii ei pe twitter. Ileana a dezvăluit că a fost abordată pentru două personaje de pariuri Salman Khan și anume „Kick” și „Wanted” și nu a putut face ambele filme din anumite circumstanțe.

Potrivit actriței, când i s-a oferit rolul Ayesha Takia în film, ea a avut loc examenele pe care nu le-a putut lua oferta. În ceea ce privește „Kick”, ea și-a dat deja datele unui alt film pe care l-a făcut atunci și nu a reușit să gestioneze datele pentru film. Mai târziu, Jacqueline a fost urcată la bord pentru salonul Khan.

Între timp, pe fața lucrării, ea este văzută în „Pagalpanti” care a ajuns în teatre astăzi, 22 noiembrie 2019.

Regia Anees Bazmee se laudă cu o distribuție de vedete a ansamblului care include John Abraham, Arshad Warsi, Pulkit Samrat, Kriti Kharbanda, Urvashi Rautela, Anil Kapoor și Saurabh Shukla. Filmul a primit recenzii mixte de la public și critici deopotrivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu