luni, 18 noiembrie 2019

Știri șocante !! Salman Khan nu se va întoarce ca gazdă pentru Bigg Boss 14, citiți mai jos

Ieri, în Bigg Boss 13, echipa de film Pagalpanti a sosit pentru a-și promova filmul. Anil Kapoor, Urvashi Rautela, Pulkit Samrat și Kriti Kharbanda au ajuns să împărtășească scena cu Salman. În acest timp, toate vedetele și-au promovat filmul cu înverșunare, precum și testul de prietenie al lui Salman Khan și Anil Kapoor. Cu această ocazie, Salman Khan a spus că, dacă taxele sale nu vor fi majorate, atunci nu va face sezonul următor.




În timpul promovării filmului, Salman Khan și Anil Kapoor îți vor face de râs după ce ai ascultat răspunsurile date de ei. De fapt, Urvashi Rautela și Kriti Kharbanda au adus un mare tifon în mâinile lor. Amândoi au început să facă teste despre prietenia lui Salman și Anil Kapoor. Dacă este dat pe răspunsul corect, ambele vor ajunge să mănânce mâncarea lor preferată.

Într-o astfel de situație, Kriti Kharbanda îl întreabă pe Salman care este cel mai prost obicei al lui Anil Kapoor? În acest sens, Salman spune că Anil Kapoor are un prost obicei de a merge în lenjerie. Au mers din holul hotelului în camera lui Salman purtând lenjerie. În schimbul acestui răspuns, Salman ajunge să mănânce pastele sale de mâncare preferate.

După care Urvashi Rautela îl întreabă pe Anil Kapoor despre cel mai prost obicei din Salman Khan. Pe care Anil spune că atunci când toată lumea doarme, Salman face antrenamente.

După care Kriti Kharbanda îl întreabă pe Salman ce înseamnă că Anil Kapoor nu ar trebui să facă niciodată. Ca răspuns la care Salman spune că nu ar trebui să se gândească la retragere. Salman spune înaintea lui Kriti că cred că într-o zi va veni când vei juca rolul mamei sale. După ce am auzit asta, toată lumea începe să râdă. Răspunsul la această întrebare este că, înainte de Anil, Salman spune pentru sine că nu ar trebui să se căsătorească niciodată.

La finalul promoției, Anil Kapoor este întrebat în câte sezoane Bigg Boss a găzduit Salman? De asemenea, Salman răspunde la această întrebare și spune că a făcut 10 sezoane, acum este soluționat dacă nu-și măresc salariul, atunci nu va mai face sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu