vineri, 15 noiembrie 2019

Videoclipul cântecului lui Hud Hud: Salman Khan introduce un nou pas de cârlig care te va lăsa în scinduri!

imagine

În timp ce pasul de cârlig anterior l-a implicat pe Salman Khan ținându-și centura și ridicând fiecare parte unul câte unul, de data aceasta este partea din spate care face necesarul în piesa „Dabangg 3” „Hud Hud”.

„Hab Hud Dabangg” din „Dabangg” de la Salman Khan este una dintre cele mai iconice melodii din istoria Bollywoodului. În cea de-a treia tranșă a francizei, piesa este din nou într-un avatar complet nou, cu mult mai multe dansuri, divertisment și secvențe de fluiere demne. „Hud Hud”, piesa principală a filmului „Dabangg 3” are o învârtire suplimentară cu Salman, de asemenea, „Chulbul Pandey”, aducând un nou pas de cârlig pentru ca lumea să se încadreze.

În timp ce pasul de cârlig anterior l-a implicat pe Salman să-și țină centura și să ridice fiecare parte unul câte unul, de data aceasta este partea din spate care face nevoie. Foarte amuzant, Salman întoarce spatele la cameră și începe să-și agite posteriorul pe melodiile lui 'Hud Hud Dabangg'.

Piesa de titlu este într-adevăr una dintre cele mai așteptate melodii ale anului, iar faptul că doar audio a obținut aproape 10 milioane de vizualizări doar YouTube este o dovadă.

Chulbul Pandey a distribuit melodia pe rețelele de socializare cu titlul. „#HudHudDabangg pehle sunaya, aaj dikha bhi raha hun. Yakeen hai ke swagat karoge aap.
Videoclipul piesei „Hud Hud” este primul lansat de pe albumul „Dabangg 3” și oferă o privire despre cât de distractiv va fi filmul. Shot on the Ghats of Ahilya Fort in Maheshwar, cu mai mult de 500 de dansatori de fond, „Hud Hud” prezintă tot ceea ce publicul asociază „Chulbul Pandey” cu distracția, îndrăzneala și mai mare decât viața. În afară de noul pas captivant, cântecul prezintă câteva secvențe îndrăznețe care lasă publicul să își dorească mai mult.
Piesa a fost coregrafată de Shabina Khan, compusă de Sajid-Wajid, versuri de Jaleees Sherwani și Danese Sabri, și vocale de Divya Kumar, Shabab Sabri și Sajid.

Cu Sonakshi Sinha și Saiee Manjrekar vizavi de Salman, mult așteptatul 'Dabangg 3' este regizat de Prabhudeva și produs de Salma Khan, Arbaaz Khan și Nikhil Dwivedi sub steagul lui Salman Khan Films și este programat să fie lansat pe 20 decembrie, anul acesta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu