marți, 19 noiembrie 2019

WOW

Radhe de Salman Khan: Cel mai dorit dvs. Bhai a început să lovească în titluri chiar înainte de a fi anunțat oficial.
Faima Bigg Boss Gautam Gulati se alătură lui Salman Khan pentru 'Radhe: Your Most Wanted Bhai'

Radhe de Salman Khan: Cel mai dorit dvs. Bhai a început să lovească în titluri chiar înainte de a fi anunțat oficial. Thrillerul de acțiune, regizat de Prabhu Dheva, a fost pentru prima dată vândut a fi o continuare a filmului de succes Wanted din Salman din 2009, un zvon pe care l-a demis ulterior. Cu toate acestea, Eid 2020 este luat și fanii considerați să fie mai încântați!

Între timp, iată un plus la distribuția filmului. Actorul TV Gautam Gulati tocmai a venit la bord și va fi văzut jucând una dintre părțile pivotante. Cu toate că nu se cunoaște încă multe despre personajul său, auzim că Gautam i-a plăcut scurtul despre partea sa și a dat din cap rapid.
Citește, de asemenea
Radhe: Disha Patani încheie filmarea pentru prima melodie a lui Salman Khan
Radhe: Disha Patani încheie filmarea pentru prima melodie a lui Salman Khan

Radhe: Your Most Wanted Bhai îi joacă și pe Jackie Shroff și Randeep Hooda în alte roluri pivotante. Disha Patani, care a fost văzută pe scurt alături de Salman în Bharat, face parte și din distribuție. Filmarile au început recent la Maharashtra.

Salman, în acest moment, este promovat de noua sa lansare Dabangg 3 în plină dezvoltare. În timp ce avatarul lui Chulbul Pandey urmează să facă o revenire, Sonakshi Sinha va fi privit reprezențând rolul său de Rajjo.

Dabangg 3 marchează și debutul fiicei lui Mahesh Manjrekar, Saiee Manjrekar, și va lansa pe 20 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu