luni, 18 noiembrie 2019

Zareen Khan își alege concurentul preferat „Bigg Boss 13” - Ghici cine?

New Delhi: Marele tătic al tuturor reality-show-urilor, Bigg Boss sezonul 13 bifează toate casetele potrivite. Dacă sezonul precedent te-a dezamăgit, acesta va compensa pierderea. Nu este doar distractiv, ci și tendințe pe rețelele de socializare pentru crearea zgomotului.
Iar bug-ul Bigg Boss 13 a mușcat aproape toată lumea. Populară actriță din Bollywood, Zareen Khan, și-a dezvăluit recent concurenta preferată în timpul sesiunii sale de Instagram QnA. Și niciun premiu pentru ghicirea că este Sidharth Shukla.
Verificați ecranul aici:

Sidharth este un concurent popular și unul dintre concurenții probabili să ridice trofeul „Bigg Boss 13” în acest an. Popularitatea sa a ajuns la noi culmi încă de când a intrat în emisiune, deoarece fanii iubesc atitudinea lui fără sens și onestă.
Luptele sale cu Rashami Desai, Devoleena, Paras și Mahira Sharma l-au făcut cel mai înalt buzzmaker al „BB 13”. Iar legătura lui Sid cu Asim Riaz, Shehnaaz Gill, Shefali, Arti și Himanshi prezintă o latură diferită personalității sale, care este destul de relatabilă - motivul pentru care spectatorii găsesc mai mult o legătură cu el.
La fel ca mulți alții, Zareen și-a ales favoritele în emisiune.
Bigg Boss a fost găzduit de superstarul Salman Khan, iar în acest sezon împlinește un deceniu cu reality show-ul.
Citiți acest spațiu pentru toate actualizările din „Bigg Boss 13”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu