miercuri, 25 decembrie 2019

BB13

'Bigg Boss 13' 24 decembrie 2019, Actualizare scrisă: Shehnaz aruncă stârnire în privința faptului că Sidharth și Arti discută

Săptămâna a cunoscut un vârtej de argumente aprinse, acuzații și lupte cu diferențe din trecut între concurenții care au ajuns în prim-plan.
  • Echipa Web ADN
  • 24 decembrie 2019, 08:50 PM IST

23:53 IST marți, 24 decembrie 2019
Mahira încearcă să golească găleata lui Shehnaz, atacă Vishal, dar ea îl separă. Vishal sare mai târziu pe Shefali și Shehnaz pentru a-i lua găleata, cu toate acestea, ei urlă la el și îl abuzează pentru că se înțelege fizic.
23:49 IST marți, 24 decembrie 2019
Încercând să fie corect, Vikas anunță că Mahira va fi eliberat ca robot, ceea ce înseamnă că Paras va fi automat și în afara jocului. Paras nu este de acord cu decizia lui Vikas și o respinge spunând că este în regulă cu sarcina anulată.
23:46 IST marți, 24 decembrie 2019
Ca „sanchalak” doar Vikas are dreptul să anunțe robotul care va fi liber în cazul în care savantul nu va lua o decizie finală.
23:44 IST marți, 24 decembrie 2019
Madhurima se retrage din sarcina căpitanilor și Vikas o păcălește în legătură cu asta.
23:43 IST marți, 24 decembrie 2019
Văzând mai multă apă în containerul Shefali Bagga și Shehnaz, Vishal și Asim își vărsă recipientele.
Shehnaz se enervează și îl abuzează pe Vishal pentru că i-a vărsat containerul, întrucât nu a atins recipientul cuiva. Un tiff între Vikas și Paras face jocul și mai dificil atunci când niciunul dintre oamenii de știință nu este de acord să-și elibereze roboții.
23:39 IST marți, 24 decembrie 2019
Văzând mai multă apă în containerul Shefali Bagga și Shehnaz, Vishal și Asim își vărsă recipientele.
Shehnaz se enervează și îl abuzează pe Vishal pentru că i-a vărsat containerul, întrucât nu a atins recipientul cuiva. Un tiff între Vikas și Paras face jocul și mai dificil atunci când niciunul dintre oamenii de știință nu este de acord să-și elibereze roboții.
23:37 IST marți, 24 decembrie 2019
Sarcina începe pe o notă competitivă și roboții sunt văzuți umplând apa cu o onestitate completă până când Mahira varsa apa în recipientul lui Vishal și Asim. Jocul se schimbă atunci când Vishal și Asim activează modul distructiv al sarcinii. Bigg Boss recomandă tuturor să repornească sarcina.
23:32 IST marți, 24 decembrie 2019
Sarcina capitaniei se reia.
23:30 IST marți, 24 decembrie 2019
Vishal și Madhurima discută sarcina în timp ce Vikas îl întreabă pe Rashami cine crede că ar trebui să câștige sarcina. Aarti luptă cu Shehnaz despre nesiguranțele ei cu Sidharth, după care acesta din urmă îl atacă pe Rashami, numind-o egoistă pentru că nu l-a lăsat pe Arhaan să câștige.
23:23 IST marți, 24 decembrie 2019
Imediat ce sarcina începe Asim și Siddarth se luptă.
23:22 IST marți, 24 decembrie 2019
Înainte de a începe sarcina, Rashami îl avertizează pe Arhaan să nu fie instigat și să înceapă o luptă sau altfel ea îl va lovi.
23:20 IST marți, 24 decembrie 2019
Shehnaz consideră că Sidharth dorește ca Aarti să devină căpitan. Atât Sidharth cât și Shehnaz sunt echipați pentru sarcină.
23:18 IST marți, 24 decembrie 2019
Sidharth și Shehnaz intră din nou într-o luptă după ce Shehnaz rupe o găleată după ce îi găsește pe Aarti și Sidharth discutând despre sarcină. Mai târziu, când Sidharth îi cere să vină să învețe sarcina cu el, ea se comportă ca un copil.
23:17 IST marți, 24 decembrie 2019
Gospodarii sunt împărțiți în oameni de știință, iar roboții și perechile sunt create cu fiecare în grup. Sidharth, Madhurima, Paras, Aarti, Shefali Jariwala și Rashami sunt oamenii de știință, în timp ce Shehnaz, Vishal, Mahira, Shefali Bagga, Asim și Arhaan sunt roboții oamenilor de știință respectivi.
23:16 IST marți, 24 decembrie 2019
Paras anunță sarcina de capitană pentru săptămâna numită „Mission Mangal Gruh”. Zona de grădină este transformată într-o zonă cu temă roșie care reproduce planeta Marte.
23:11 IST marți, 24 decembrie 2019
Madhurima o întreabă pe Shefali Jariwala dacă a folosit toaleta, lăsând-o șocată. Jariwala spune că Vishal trebuie să-l fi folosit. Vikas strigă la Madhurima că a pus întrebări stupide.
23:08 IST marți, 24 decembrie 2019
Nouă dimineață, piesă nouă! Toate casnicii se trezesc la melodiile numărului iconic de dans Tip Tip Barsa Paani.
23:06 IST marți, 24 decembrie 2019
Sidharth ia inițiativa și merge și vorbește cu Shehnaz spunându-i că nu are o problemă atunci când vorbește cu nimeni, cu excepția grupului despre care a vorbit rău și înainte. Sidharth îi cere lui Shehnaz să nu fie nesigură că vorbește cu alți oameni, deoarece acesta nu vorbește cu nimeni despre Shehnaz și nimeni nu îi sfătuiește nimic despre ea.
23:03 IST marți, 24 decembrie 2019
De îndată ce Sidharth iese din sala de mărturisire, Shehnaz aleargă spre el și îl îmbrățișează, dar Sidharth nu pare să aibă chef, întrucât îi cere lui Shehnaz să nu creeze o scenă și pleacă. Un Shehnaz supărat fuge apoi spre Aarti și o îmbrățișează.
22:58 IST marți, 24 decembrie 2019
Asim, Shefali și Vishal o înveselesc pe Shehnaz și Asim aplică ulterior și un bandaj pe pumnul lui Shehnaz după ce îl lovește pe perete. Ulterior, Mahira discută cu Paras cum Shehnaz are doar probleme cu ea, la care Paras răspunde spunând că nu-i pasă.
22:55 IST marți, 24 decembrie 2019
Asim pleacă și îl consolează pe Shehnaz după lupta ei cu Sidharth, cu toate acestea, Sidharth susține că tot ce vor face este să ciugulească despre ei. De asemenea, Sidharth nu poate să nu ajute să accepte că este epuizat de Shehnaz și că lucrurile ies din mână. La rândul său, Shefali îl consolează pe Sidharth și îi cere să ia drumul mai înalt și să rezolve lucrurile cu Shehnaz.
22:51 IST marți, 24 decembrie 2019
Shehnaz continuă să-și facă rostul, spunând că toată lumea vrea ca ea să se despartă de Sidharth și adaugă că, dacă Sidharth îi spune să nu vorbească cu nimeni, el ar trebui să facă și el.
22:50 IST marți, 24 decembrie 2019
Pe de altă parte, Arhaan stă de vorbă cu Rashami și Asim despre cum să meargă pentru a face mai slabi concurenții.
22:49 IST marți, 24 decembrie 2019
Shehnaz se enervează pe Sidharth și îi spune că nu există nimeni care să-i fie adevărat. Între timp, Sidharth discută cu Paras, Mahira și Aarti despre modul în care Shefali îl instigă pe Shehnaz împotriva lui Sidharth și prietenilor săi.
22:47 IST marți, 24 decembrie 2019
Când Aarti vine să vorbească atât cu Sidharth, cât și cu Shehnaz, acesta din urmă spune că Sidharth nu va vorbi cu ea, așa cum i-a cerut să nu o facă.
22:45 IST marți, 24 decembrie 2019
Shehnaz arată spre Sidharth și spune că este conștientă unde se află ghee-ul după care Sidharth se enervează și o urmărește la baie și țipă la ea. Shehnaz face un contract cu Sidharth pentru a nu vorbi cu oamenii care nu îi plac.
22:42 IST marți, 24 decembrie 2019
Vikas îi cere lui Arhaan să dea ghee pentru rația la care răspunde spunând că Paras a terminat-o, dar când Vikas îl întreabă pe Paras despre același lucru, el neagă instant
22:40 IST marți, 24 decembrie 2019
Între timp, Sidharth și Shehnaz vorbesc despre Paras cu Vikas Gupta, Shefali Jariwala și Shefali Bagga. Shehnaz face în glumă o remarcă spunând că nu o iubește pe Paras, ci pe Sidharth.
22:38 IST marți, 24 decembrie 2019
Lupta lui Sidharth și Shehnaz iese din mână, iar cea dintâi îi cere apoi să mențină distanța cu el. Mai târziu, Paras discută cu Aarti și Mahira cum Sidharth nu are încredere în Shehnaz sau în nimeni din casă și Shehnaz a devenit nesigur după dimineața în piscină.
22:34 IST marți, 24 decembrie 2019
Sidharth continuă în glumă să-l tachineze pe Shehnaz, cerându-i să spele ustensilele, dar Shehnaz nu o ia într-o manieră prietenoasă și se confruntă cu Sidharth, întrebând dacă are vreo problemă cu ea.
22:33 IST marți, 24 decembrie 2019
Fericirea lui Sidharth și a lui Shehnaz nu durează atâta timp cât încep curând să se lupte între ei. De îndată ce Madhurima intră în bucătărie, Shehnaz o numește „sherni” (Tigress). Atunci Madhurima își cere scuze lui Shehnaz și o sărută pe obraz. Amândoi alcătuiesc.
22:31 IST marți, 24 decembrie 2019
Într-o distracție distractivă, Paras îl împinge pe Aarti în bazin, Mahir și Sidharth se alătură ambelor, după care Vikas îl întreabă pe Sidharth de ce nu l-a sunat și pe Shehnaaz.
22:30 IST marți, 24 decembrie 2019
Astăzi este o nouă zi în casa Bigg Boss, iar gospodarii încep din nou, trezindu-se dimineața, dansând cu melodiile melodiei populare Desi Girl a lui Priyanka Chopra.
1. Fericirea lui Shehnaz și Sidharth este de scurtă durată
Shehnaz and Sidharth
1/4

Săptămâna a cunoscut un vârtej de argumente aprinse, acuzații și lupte cu diferențe din trecut între concurenții care au ajuns în prim-plan. Primii care și-au rezolvat problemele sunt Sidharth și Shehnaz după lupta lor de săptămâna trecută. Cu toate acestea, fericirea lor este de scurtă durată, deoarece Shehnaz se simte din nou nesigur în ceea ce privește Sidharth.
Shehnaz se simte din nou nesigură în timp ce o observă pe Sidharth vorbind cu Mahira și Paras.
Ea își pierde cumpătul și ridică vocea pe Sidharth pe care nu o apreciază și începe să mențină o distanță.

2. Bigg Boss house se transformă în Planet Mars pentru sarcina de capitană
Bigg Boss house turns into Planet Mars for captaincy task
2/4

Sarcina de capitanie este anunțată, iar gospodarii sunt luați într-o expediție spre Marte. Zona de grădină este transformată într-o zonă cu temă roșie care reproduce planeta Marte.
Gospodarii sunt împărțiți în oameni de știință, iar roboții și perechile sunt create cu fiecare în grup.
Sidharth, Madhurima, Paras, Aarti, Shefali Jariwala și Rashami sunt oamenii de știință, în timp ce Shehnaz, Vishal, Mahira, Shefali Bagga, Asim și Arhaan sunt roboții oamenilor de știință respectivi.

3. Locuitorii din casă se luptă, se împart în oameni de știință și roboți pentru sarcina de capitană
Housemates battle it out, get divided into scientists and robots for captaincy task
3/4

Oamenii de știință sunt responsabili de roboții cu control deplin și trebuie să îi țină legați cu o funie, dacă vor să fie în cursa de căpitan.
Dacă oamenii de știință își eliberează roboții, atunci individul va ieși din cursa de capitană. Robotii trebuie sa umple apa din gaurile de groapa din pahare si sa-si umple recipientele cu apa.
Ca parte a sarcinii, roboții trebuie să umple maximum de apă în containerul lor și să-i convingă pe oamenii de știință să le elibereze astfel încât să poată deveni concurenții.
Vor fi două sonerii, primul va indica faptul că sarcina a început și al doilea sonerie este soneria de urgență, după care unul dintre oamenii de știință trebuie să elibereze robotul.

4. Madhurima Tuli refuză să facă treburile gospodărești, lăsându-i pe gospodari descurcați
Madhurima Tuli refuses to do household chores, leaves housemates baffled
4/4

Madhurima Tuli a reușit să schimbe lumina reflectoarelor din toate motivele greșite. În ultimele două zile, Madhurima a creat o problemă cu privire la datoria ei de a spăla vasele, care continuă în timp ce exprimă că nu are chef să-și îndeplinească îndatoririle, ceea ce îi pune pe concurentii săi într-un loc inconfortabil.
Gospodarii roagă Madhurima să spele vasele care sunt necesare imediat pentru pregătirea micului dejun, dar Madhurima neagă și îi cere mai mult timp spunând că o va face mai târziu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu