joi, 26 decembrie 2019

CATIVA ANI DE SALMAN

1 din 9
Salman Khan
Când camerele foto încep să clipească și vă cronică fiecare mișcare, stelele bine conservate de la Bollywood își pun cel mai bine piciorul înainte. Chiar dacă aceștia au parte de o zi groaznică, își clătină cel mai mare rânjet, își scot dinții albiți și poartă circul mediatic din jurul lor. Dar există o stea care se opune acestui bob. Salman Khan. Își poartă dispozițiile mercurice pe mâneci. Acum este un lucru bun? Depinde.
Credit imagine: IANS
2 din 9
Salman Khan
Când primești zece minute pentru a intervieva un actor, să faci un pic în jurul lui și să tratezi cu mănuși pentru copii poate fi impozabil pentru orice jurnalist. Într-o lume ideală, ți-ai dori ca subiectul sau acel actor să-și poarte jocul, astfel încât să poți face praf după terminarea lucrului. Dar cu Khan, orice se poate întâmpla.
Credit imagine: IANS
3 din 9
Salman Khan
Nu este un secret faptul că reputația lui de a fi eterna boală a lui Bollywood îl precede. Periile sale cu legea - o achitare într-un accident lovit și rulat și braconaj specii de animale pe cale de dispariție - în ciuda faptului, el rămâne unul dintre cele mai mari remize de Bollywood. Denumit „bhai” - ceea ce înseamnă bro - de către cronicii și fanii săi deopotrivă, lui Khan nu i se poate acuza niciodată că este pretențios.
Credit imagine: furnizat
4 din 9
Salman Khan
În multiplele ocazii cu care am întâlnit-o pe vedetă, interviurile au variat de la superficial la deloc superficial. El este genul de actor care va fuma în privat, dar va refuza fumatul în timpul unui interviu temându-se că milioanele sale de fani îl vor asculta. În momentul interacțiunii noastre în timpul Pregătit, actorul a primit un flagel pentru că ar fi fumat într-o aeronavă. El a negat acuzațiile cu toată puterea și ulterior a pierdut interesul pentru interviu. Era ca și cum un buton fusese oprit.
Credit imagine: Arhiva de știri din Golf
5 din 9
Salman Khan
Stările sale de spirit sunt legendare. Interviurile nu pot fi niciodată programate cu actorul, pentru că starea lui de spirit trebuie să fie măsurată de echipa sa de PR, înainte de a fi de acord să ne acorde ceva timp cu actorul. „Starea de spirit Bhai ka” (Haideți să vedem starea de spirit a lui Bhai) este un refren constant cu aparatele de fixare și gestionare ale lui Khan.
Credit de imagine: PTI
6 din 9
Salman Khan
Dar Dubai pare să aducă ce este mai bun în acest actor. În majoritatea ocaziilor, l-am întâlnit pe actorul în care a fost într-o stare de spirit. De la a răspunde la întrebări despre filmele sale până la burlacia sa perenă, Khan a fost destul de îngăduitor. Dacă filmul este controlat de propria familie sau are această meserie de a-și promova cumnatul Aayush Sharma, Khan este de obicei într-o dispoziție veselă. Dar pune-i orice întrebare care-i înnebunește penele și el închide.
Credit de imagine: PTI
7 din 9
 Salman Khan
Exemplu: Khan, într-un interviu cu reporterii din India, a violat în mod eronat, pentru a explica efectul teribil pe care l-a avut asupra sa un rol impozabil fizic într-un film. Compararea traumei violului cu rolul filmului a declanșat o indignare masivă.
Credit imagine: furnizat
8 din 9
Salman Khan cu Katrina Kaif
Când am povestit subiectul cu el în timpul unei reviste de presă la Dubai, imediat după observațiile sale controversate și l-am întrebat dacă dorește să-și ceară scuze pentru observația lui jignitoare, a pretins doar să ignore întrebarea mea și a continuat să-și promoveze filmul la îndemână. În ceea ce privește întrebările de rață, a fost una nouă. Ignoră orice întrebări incomode și continuă să vorbești detalii nepotrivite despre filmul tău.
Credit imagine: furnizat
9 din 9
Salman Khan
Fratele său, Sohail Khan, în fundal, m-a admonestat că mi-am făcut meseria de jurnalist. „Nu ar fi trebuit să-i fi pus această întrebare”, a șoptit el. Dar cineva trebuie să facă treaba inconfortabilă. Stelele Mollycoddling nu se regăsesc în profilul nostru de muncă, dar punerea întrebărilor corecte este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu