sâmbătă, 28 decembrie 2019

Îmi pare rău Salman Khan, Delhi arată dragoste pe „Good Newwz” față de „Dabangg 3” ha ha h mi e razzboi draga

Good Newwz a fost o surpriză în prima zi la Box Office. Filmul, cu Akshay Kumar, Kareena Kapoor Khan, Diljit Dosanjh și Kiara Advani în roluri principale, s-a deschis dimineața la 25% și a lucrat în toate orașele metropolitane și multiplexurile lor, cu excepția Jalandhar și Amritsar, care a fost ținta principală a film.
Cu toate acestea, până seara, Good Newwz a arătat o întorsătură masivă, deoarece filmul a fost martorul unor mari pași chiar și în regiuni precum Delhi-NCR. Dabangg 3 de la Salman Khan, care a fost lansat la doar o săptămână în urmă, nu a reușit să funcționeze la Delhi la acel moment din cauza protestelor CAA. Chiar dacă protestele sunt încă în mai multe regiuni din Delhi, multiplexurile merg bine.
Actorul Diljit Dosanjh a împărtășit dovada că filmul său Good Newwz funcționează bine în renumitul multiplex din Delhi, deoarece toate orarele, indiferent dacă sunt 16:00, 17:00, 19:00 sau 20:30, au fost rezervate. Acest lucru dovedește astfel că Good Newwz va primi acum un impuls major în weekend, chiar și de la Delhi.Sorry Salman Khan, Delhi showers love on 'Good Newwz' over 'Dabangg 3'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu