luni, 23 decembrie 2019

Kapil Sharma, Sunil Grover au fost alături de Salman Khan și fanii nu pot păstra calmul

Kapil Sharma, Sunil Grover Posed Together with Salman Khan and Fans Cannot Keep Calm
Kapil Sharma, Sunil Grover au fost alături de Salman Khan și fanii nu pot păstra calmul
Sâmbătă, Kapil s-a dus pe social media pentru a posta o poză cu Salman Khan și Sunil. Cei trei au fost prezenți la ziua de naștere a lui Sohail Khan, fratele lui Salman.

Kapil Sharma și Sunil Grover au avut parte de o serie importantă în timpul Show-ului Kapil Sharma și, de atunci, cei doi nu au mai lucrat împreună. Kapil ar fi comportat greșit cu Sunil, post pe care acesta din urmă l-a refuzat să lucreze cu el. Show-ul de chat al actorului-comediant a fost de asemenea blocat. În timp ce Kapil și-a cerut scuze pentru Sunil și cei doi au declarat că au ajuns în condiții cordiale unul cu celălalt, încă nu au lucrat împreună.

Sâmbătă, Kapil s-a dus pe social media pentru a posta o poză cu Salman Khan și Sunil. Cei trei au fost prezenți la ziua de naștere a lui Sohail Khan, fratele lui Salman. Împărtășind imaginea, Kapil a scris: "#Brothers night #happybirthday @sohailkhanofficial bhai ❤️ @beingsalmankhan @whosunilgrover #celebrations #bday (sic)."

La scurt timp după ce imaginea a fost împărtășită, fanii s-au grăbit să treacă la secțiunea de comentarii pentru a-și sărbători unirea. În timp ce unul dintre fani scria, „a așteptat acest moment atât de mult”, unii dintre ei le-au cerut să înceapă să lucreze împreună

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu