vineri, 27 decembrie 2019

GROANIC DAR NOI NU IL STIM.DESI A FACUT CEL AI MARE PACAT...

Lumea filmului indian este în doliu după ce Kushal Punjabi, unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, a fost găsit zăcând fără suflare în locuința sa din Mumbai. Informațiile apărute până la această oră indică faptul că tânărul de 37 de ani și-a pus capăt zilelor. Nu sunt cunoscute, însă, motivele concrete pentru care a comis gestul necugetat.

Kushal Punjabi s-a sinucis la 37 de ani. Era unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood

Presa indiană notează că bărbatul ar fi suferit de o formă severă de depresie, stare care i s-a accentuat odată cu o operație de transplant de păr ce nu a ieșit tocmai cum și-ar fi dorit. Totul a culminat, însă, cu divorțul de soția sa, Audrey Dolhen, din cauza situației financiare extrem de precare.
Toate aceste probleme l-au împins pe marginea prăpastiei și l-au determinat să se sinucidă, explică Punjabi în biletul găsit de oamenii legii. Decizia sa este cu atât mai surprinzătoare, cu cât actorul se bucura de o carieră de succes în lumea filmului de la Bollywood. De altfel, a jucat alături de Salman Khan în Salaam-E-Ishq and Hrithik Roshan’s Lakshyaa, unul dintre cele mai celebre producții indiene ale tuturor timpurilor.Actorul indian Kushal Punjabi s-a sinucis la 37 de ani. Jucase alături de Salman Khan într-un film celebru de la Bollywood

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu