luni, 23 decembrie 2019

OOOOOOOOOOOO


decembrie, a fost tunsă cu aproape nouă minute, deoarece filmul a fost criticat pentru că a fost prea lung cu o durată de peste două ore.
Se pare că filmul are prea multe cântece și a fost criticat în principal pentru că a servit ca o piedică în narațiune.

Conform rapoartelor, producătorii de la „Dabangg 3” au decis să scurteze filmul cu nouă minute de la a doua zi a lansării. Teatrele au fost instruite să joace versiunea revizuită cu efect imediat.




O sursă a declarat portalului: „Din nouă minute, aproximativ opt minute au fost eliminate din prima jumătate. Piesa „Awara”, cu Salman și Saiee Manjrekar, a fost editată. De asemenea, cealaltă melodie „Naina Lade” a fost ușor tunsă.








"Mai mult decât atât, câteva scene de comedie nu au scos din râs dorințele filmelor. Și acestea au fost scoase din versiunea revizuită."

Problema majoră cu a treia tranșă a francizei „Dabangg” este că piesele nu sunt atât de memorabile. Mai mult, în film sunt patru numere romantice, câte două în fiecare jumătate cu ambele eroine.

Piesa cu Sonakshi Sinha , care joacă rolul lui Rajjo în franciză, nu a fost axată.

„Spectatorii au avut în mare parte probleme cu prima repriză fiind prea lungă. Deci, cea mai mare parte a tunderii a fost făcută în secvența pre-interval. În ceea ce privește a doua jumătate, câteva scene au fost scurtate ”, a spus sursa .

„Dabangg 3” a strâns vineri 24,5 crore la box-office în prima sa zi de lansare vineri și a adăugat sâmbătă 24,75 crore sâmbătă.

Sursa a adăugat: „Filmul a fost iubit pentru performanțele lui Salman Khan, este acțiunea, punctul culminant de putere și cocientul emoțional. Toate au fost păstrate. Producătorii speră acum că această versiune nouă și mai scurtă va crea un impact mai bun asupra spectatorilor. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu