marți, 24 decembrie 2019

Raportul casierilor „Dabangg 3” Ziua a 4-a: Filmul lui Salman Khan este martorul unei scăderi de 60% în prima zi de luni

Este o surpriză să-l vezi pe Salman Khan și Sonakshi Sinha care se luptă cu Dabangg 3 care se chinuiau să-și facă semn la casă. Filmul a arătat un salt care încă nu este impresionant așa cum a făcut despre Rs Rs 28,50 crore aprox. Colecțiile totale de versiune hindi sunt Rs 73 crore aprox. Datorită protestului continuu împotriva CAA și NRC în toată țara, filmul este afectat.
Acum, colecțiile de luni de la Dabangg 3 au terminat, iar filmul a fost o scădere cu 60% decât ziua de deschidere. În conformitate cu rapoartele din Box Office India, acțiunea a filmat Rs 9,25 crore aprox, ceea ce înseamnă că trebuie să obțină avantajul viitoarelor vacanțe de Crăciun. Dabangg 3 s-ar putea să fie afectat și mai mult, deoarece Akshay Kumar, Kareena Kapoor Khan, Diljit Dosanjh și Kiara Advani se luptă cu Good Newz lansând vineri.
Vezi mai jos colecțiile în detaliu:
Vineri - Rs 22.50 crore aprox
Sâmbătă - Rs 22 crore aprox
Duminică - Rs 28,50 crore aprox
Luni - Rs 9,25 crore aprox
TOTAL - Rs 82,25 crore aprox
Între timp, analistul comercial Taran Adarsh ​​a tweetat, „# Dabangg3 colectează în cifre duble în ziua 4 ... Nu are performanțe la niveluri optime ... Trebuie să recupereze terenul pierdut astăzi [seară înainte] + mâine [#Christmas] ... vineri 24.50 cr, Sat 24,75 cr, Duminică 31,90 cr, Luni 10,70 cr. Total: ₹ 91,85 cr. #India biz. Notă Toate versiunile. "
El a scris, de asemenea, "# Dabangg3 trebuie să se mențină * și după săptămâna 1 *, deoarece se confruntă cu un nou adversar mare [#GoodNewwz], care este de așteptat să facă o apăsare în ecranele sale, spectacole și, cel mai important, cota de piață .. Noutățile de vacanță #Noua ar trebui să se dovedească avantajoase. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu