vineri, 27 decembrie 2019

★ Salman împlinește 54 de ani: Cum iubesc brandurile swag-ul vedetei Dabangg! 27 decembrie 2019


De la adăugiri recente precum Pepsi și Likee la asocierea sa cu Astral Pipes și Somany Ceramic, Salman Khan a fost întotdeauna un favorit în industria de avize.
imagine
Salman Khan împlinește astăzi 54 de ani și în timp ce internauții sunt ocupați să toarne urări de naștere pentru vedeta din Bollywood, aruncăm o privire la călătoria actorului în activitatea de avizare.
Deși o serie de mărci au investit în talente tinere precum Ranveer Singh, Ayushmann Khurrana și Vicky Kaushal, Salman are încă swagul său printre mărci. De la recentele adăugări precum Pepsi și Likee la îndelungata lui asociere cu mărci precum Astral Pipes și Somany Ceramic, actorul Dabangg s-a dovedit a fi cel mai profitabil, consecvent și salabil chip al industriei.
De la găzduirea companiei Big Boss până la brandurile avizate, actorul Being Human a fost fața preferată nu doar pentru regizori, ci și pentru mărci.
Salman și-a făcut debutul în lumea reclamelor în anii 80, cu susținerea sa pentru Limca. De la brandurile de băuturi răcoritoare până la Bombay Municipal Corporation, el a susținut de atunci o varietate de mărci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu