vineri, 9 aprilie 2021

Actorul din Bollywood Salman Khan investește în aplicația video scurtă Chingari!

Superstarul din Bollywood, Salman Khan, a investit în aplicația video de casă scurtă Chingari, a anunțat compania vineri.

Cu Salman ca ambasador și investitor global al mărcii, Chingari a declarat că încearcă să își consolideze poziția de lider de piață. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit suma de finanțare de la Salman.

Știrea a venit în timp ce firma de telecomunicații din Bengaluru, OnMobile, a condus joi o rundă de finanțare de 13 milioane de dolari (aproape 95 de milioane de dolari sterline) în Chingari.


„Este plăcerea noastră să îl avem pe Salman la bord ca unul dintre ambasadorii și investitorii noștri la nivel mondial. Suntem încrezători că asociația noastră va forța Chingari să ridice înălțimi mai mari în viitorul apropiat ”, a declarat Sumit Ghosh, cofondator și CEO, Chingari.

imagine


Aplicația are în prezent peste 56 de milioane de utilizatori în India.


„Îmi place modul în care Chingari s-a format într-un interval de timp atât de scurt, o platformă pentru milioane de la rural la urban pentru a-și prezenta talentele unice și a fi văzute de un alt milion în cel mai scurt timp”, a spus Salman.

Chingari le permite utilizatorilor să descarce și să încarce videoclipuri, să discute cu prietenii, să interacționeze cu oameni noi, să partajeze conținut, să navigheze prin feed și multe altele.

Platforma este disponibilă în mai mult de 12 limbi vernaculare împreună cu engleza și spaniola.

„Chingari s-a concentrat întotdeauna pe abilitarea creatorilor de conținut și se bazează pe strategia sa de a aduce în mod continuu conținut interesant pentru toți utilizatorii cu caracteristici mai relevante și mai robuste”, a declarat Deepak Salvi, co-fondator și COO, Chingari.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu