vineri, 9 aprilie 2021

BREAKING: „Dacă această blocare continuă, atunci s-ar putea să trebuiască să-l împingem pe Radhe - Cel mai dorit Bhai al tău Eid” - Salman Khan!

Bollywood Hungama, la începutul zilei, a raportat că Radhe - Your Most Wanted Bhai, cu Salman Khan în rolul principal, va fi lansat pe Eid, conform programului. Cu toate acestea, al doilea val de coronavirus a dus la o creștere extremă a cazurilor. Statul Maharashtra se află într-o situație de blocare până la 30 aprilie și, dacă cazurile nu se reduc, ar putea fi prelungit. Dacă se întâmplă acest lucru, teama este că Radhe - Cel mai dorit Bhai ar putea să nu ajungă la cinematografele de pe Eid, care se încadrează pe 13 mai 2021.

Între timp, acum câteva ore, actorul Kabir Bedi a încărcat un videoclip în care a fost văzut vorbind cu Salman Khan în timp ce își promova autobiografia, „Povestiri pe care trebuie să le spun”. În cursul conversației, Kabir Bedi l-a întrebat despre statutul lui Radhe - Bhai cel mai dorit al tău. Căruia i-a dezvăluit Salman Khan, 

„Încercăm tot posibilul să lansăm Radhe - Cel mai dorit Bhai pe Eid. Dacă această blocare continuă, atunci ar trebui să o împingem la următoarea Eid. ”

El a mai spus: „Dar dacă cazurile se reduc, dacă oamenii se îngrijesc, poartă măști, mențin distanța socială și nu încalcă aceste reguli puse de guvern, cred că acest (al doilea val) ar dispărea foarte curând. Și dacă o va face, atunci îl vom avea pe Radhe - Cel mai dorit Bhai al tău în cinematografele de pe Eid. ”

El a adăugat apoi, „Cu toate acestea, dacă cetățenii nu ascultă și cazurile de coronavirus continuă să crească, atunci va pune o problemă nu numai pentru proprietarii de teatru, ci și pentru salariații zilnici. Se va dovedi rău la fel cum a fost (în timpul ultimului blocaj). Deci, toată lumea ar trebui să ia (al doilea val) foarte, foarte în serios și să se asigure că ucidem acest coronavirus și că mergem mai departe în viața noastră înainte ca acesta să ne omoare pe toți. ”

În cele din urmă, Salman Khan a spus: „Prin harul lui Dumnezeu, filmează acchi bani hai. Chal bhi jaayegi. Dar ceea ce este important este că oamenii nu ar trebui să primească virusul.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu