vineri, 9 aprilie 2021

Când Salim Khan și Javed Akhtar s-au reunit în 2003 pentru Salman Khan și Amitabh Bachchan! În istoria Bollywood, foarte puțini scriitori au reușit să-și creeze propria marcă

În istoria Bollywood, foarte puțini scriitori au reușit să-și creeze propria marcă de scriere și pionierul acestui lucru este duo-ul Salim Khan și Javed Akhtar. Duo-ul a scris împreună unele dintre cele mai mari blockbustere ale cinematografiei indiene precum Sholay, Zanjeer, Deewar, Trishul, Don, Shaan, Dostana și Shakti, printre altele. Cu toate acestea, la începutul anilor 1980, cei doi au decis să se despartă din cauza diferențelor creative și de atunci, fiecare iubitor de cine așteaptă o reuniune, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent.

Cu toate acestea, foarte puțini știu că dublul iconar de scriitori a scris în mod independent un discurs pentru Amitabh Bachchan și Salman Khan în filmul de succes Baghban din 2003. O persoană din interior ne informează că Big B a vrut ca punctul culminant din Baghban să lovească publicul într-un mod diferit și, prin urmare, i-a cerut dragului său prieten, Javed Akhtar, să scrie discursul său final al filmului. Și Javed Saab a fost obligat să facă același lucru. În ziua filmărilor, Salman a simțit că ceva a fost dor de discursul său din punctul culminant și, după ce a vorbit cu producătorul său, a decis să modifice la fel.

Superstarul i-a luat telefonul tatălui său, Salim Khan, un celebru scenarist și scriitor de dialog. În timp ce Salim Saab a ezitat inițial la scrierea versurilor, el a decis în cele din urmă să scrie pentru fiul său. El a scris discursul în mai puțin de o zi și, bine, restul este istorie. Atât discursul lui Salman Khan, cât și al lui Amitabh Bachchan din punctul culminant al Baghbanului au câștigat audiența și, întâmplător, fiecare cuvânt scris acolo a rămas relevant chiar și astăzi. Aceasta este puterea combo-ului Salim - Javed!

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu