vineri, 9 aprilie 2021

La ce ne asteptam de la Radhe


New Delhi: Fanii lui Salman Khan ar putea fi nevoiți să aștepte puțin mai mult pentru a-și prinde filmul Radhe: Your Most Wanted Bhai în cinematografe, având în vedere situația cazurilor COVID-19 care cresc în întreaga țară, numărul în creștere din statul Maharashtra și impunerea blocării. În weekend, guvernul Maharashtra a anunțat noi restricții, inclusiv o stingere de noapte în stat și un „blocaj strict” în weekend. Maharashtra este cel mai afectat stat și a raportat joi 59.907 de cazuri noi de COVID-19. Salman, în timpul unui interviu cu veteranul actor Kabir Bedi, a împărtășit statutul filmului său Radhe și a spus: „Încercăm tot posibilul să lansăm Radhe - Cel mai dorit Bhai pe Eid. Dacă această blocare continuă, atunci ar trebui să ne împingem la următorul Eid. " Actorul a adăugat că, dacă cazurile se reduc și dacă oamenii își mențin distanțarea socială, poartă măști și se îngrijesc, filmul său ar putea fi lansat în cinematografe la data programată. "Dacă cazurile se reduc, dacă oamenii se îngrijesc, poartă măști, mențin distanța socială și nu încalcă aceste reguli puse de guvern, cred că acest (al doilea val) ar dispărea foarte curând.
 Și dacă se întâmplă, atunci îl vom avea pe Radhe - Cel mai dorit Bhai al tău pe teatrele de pe Eid ", a spus Salman Khan. Într-o notă serioasă, actorul și-a îndemnat fanii să respecte regulile și le-a cerut să ia toate măsurile de precauție necesare. "Cu toate acestea, dacă cetățenii nu ascultă și cazurile de coronavirus continuă să crească, atunci va pune o problemă nu numai pentru proprietarii de teatru, ci și pentru lucrătorii salariați zilnici.
 Se va dovedi a fi rău la fel ca acesta a fost în timpul ultimului blocaj. Așa că toată lumea ar trebui să ia al doilea val foarte, foarte în serios și să se asigure că ucidem acest coronavirus și că mergem mai departe în viața noastră înainte ca acesta să ne omoare pe toți ", a spus el. Salman Khan a semnat spunând: „Prin harul lui Dumnezeu, filmează acchi bani hai. Chal bhi jaayegi. Dar ceea ce este important este ca oamenii să nu primească virusul”. În ianuarie anul acesta, Salman Khan a dezvăluit că filmul va fi lansat în cinematografie pe Eid anul acesta. În declarația sa, Salman Khan a scris: „Îmi pare rău că mi-a luat mult timp să revin la toți proprietarii de teatru. Este o mare decizie de luat în aceste vremuri. 
Înțeleg problemele financiare prin care trec proprietarii / expozanții de teatru și eu Aș dori să-i ajut prin lansarea lui Radhe în cinematografe. În schimb, m-aș aștepta ca aceștia să ia cea mai mare grijă și precauții pentru publicul care ar veni la teatru să-l vadă pe Radhe. . "
 
The Fate Of Salman Khan's Radhe: 'Might Have To Push To Next Eid,' He Says

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu