vineri, 9 aprilie 2021

Ne mai plctisiti mult? Ne intereseaza ce face Salman nu iubibila Iulia!!!

 Indiferent dacă un actor este sau nu profesionist este judecat în general după totalitatea acțiunilor sale de pe micul ecran. Ii se cere să poată anima personajele pe care le joacă, inclusiv dacă trebuie să interpreteze scene neobișnuite. Cu toate acestea, unii dintre ei și-au stabilit propriile limite. Printre aceștia se numără și Salman Khan. Iată ce nu face niciodată Salman Khan când filmează.

Ce nu face niciodată Salman Khan atunci când se află la filmări

Salman Khan este un actor indian, în vârstă de 55 de ani. Numele său complet este Abdul Rashid Salim Salman Khan și s-a născut pe 27 decembrie 1965, în localitate Indore, India. El este iubitul româncei Iulia Vântur.

 El este celebru la Bollywood fiind actor, producător și cântăreț. Salman are patru frați, care sunt actori și ei:

  • Arbaaz Khan
  • Arpita Khan
  • Sohail Khan
  • Alvira Khan Agnihotri.

Salman Khan și Iulia Vântur

De câțiva ani buni, Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV s-a mutat definitiv în India, alături de partenerul ei de viață, acolo unde s-a axat pe cariera muzicală, dar și alte proiecte.

Blondina de 40 de ani și actorul care a împlinit 55 de ani sunt logodiți și vor aniversa, în curând, 10 ani de când formează un cuplu. Relația dintre cei doi merge foarte bine. De când se află lângă Salman Khan, Iulia s-a axat foarte mult pe cariera muzicală, având și concerte.

„Eu cânt, am fost și în turneu în America. Am fost în câteva state, e foarte frumos. E o călătorie nouă de care mă bucur foarte tare. Am o echipă aici, am cunoscut foarte mulți oameni. M-am antrenat cu un tip care se ocupă de toate filmele de acțiune de acolo. Da, poate că aș veni la Vocea României (n.r. a răspuns Iulia Vântur întrebării puse de Horia Brenciu)”, a povestit Iulia Vântur potrivit celor de la Pro TV.

Ce nu face Salman Khan pe platourile de filmare

Potrivit spynews.ro, în urmă cu câțiva ani, iubita lui Salman Khan, Iulia Vântur a făcut unele dezvăluiri despre iubitul ei. Iulia a spus care este lucrul pe care Salman Khan nu l-ar face niciodată atunci când se află pe platourile de filmare.

Salman Khan are anumite principii foarte bine stabilite. Având mulți ani de carieră în spate, actorul nu s-a sărutat niciodată cu vreo femeie, în vreun film și nici nu va face acest lucru vreodată, după cum afirma Iulia.

”Salman Khan nu se sărută niciodată în filme. El se gândește că poate partenera are și ea un soț acasă, un tată care o vede. În toți anii de carieră pe care îi are nu s-a sărutat niciodată cu partenera de film. Nu o să găsești niciodată asta”, după cum declara Iulia Vântur într-o emisiune TV.

Ce lucruri nu face Salman Khan atunci când filmează

Salman Khan se află în rândul artiștilor care au respins scenele de sărut. Dacă pentru unii actori, sărutul într-un scenariu de poveste este obișnuit, nu este cazul lui Salman Khan. De asemenea, el a venit cu propriile motive pentru care au respins scena. 

Potrivit today.line.me, starul din Bollywood, Salman Khan, este reticent în a face acest lucru. Salman își menține angajamentele și credințele și a spus chiar foarte ferm:

„Nu am respect pentru oamenii care se sărută pe ecran”.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu