vineri, 23 aprilie 2021

„Radhe” al lui Salman Khan va avea lansarea „multi-format” pe Eid 2021, detalii în interior Salman Khan, Disha Patani, Randeep Hooda, Jackie Shroff, trailerul „Radhe”, va fi lansat mâine.

„Radhe” al lui Salman Khan va avea lansarea „multi-format” pe Eid 2021, detalii în interior


Lansarea lui Eid a lui Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” este programată să apară în teatru așa cum era programat pe 13 mai și să fie transmisă simultan pe platforma OTT într-un format pay-per-view. Potrivit unei declarații a Salman Khan Films și a studiourilor Zee, filmul ar fi disponibil în sălile de cinema din „toate statele indiene în care teatrele funcționează conform protocoalelor COVID-19”.

Twitter-ul lui Salman Khan Films se ocupă de publicarea: „Sărbătoarea Eid perfectă! #Radhe: Bhai Your Most Wanted”, lansând simultan pe mai multe platforme din întreaga lume. ” „Radhe: Your Most Wanted Bhai” va transmite simultan pe ZEE5 cu serviciul ZEEPlex de vizionare cu plată ZEE și va fi lansat pe toți operatorii DTH de vârf - Dish, D2H, Tata Sky și Airtel Digital TV.„Radhe” al lui Salman Khan va avea lansarea „multi-format” pe Eid 2021, detalii în interior

Filmul se va deschide și în cinematografele din întreaga lume, aderând la protocolul COVID emis de guvern. Echipa intenționează să lanseze filmul în peste 40 de țări din toate teritoriile internaționale, inclusiv Orientul Mijlociu, America de Nord, Australia, Noua Zeelandă, Singapore și Europa.

Un purtător de cuvânt de la Salman Khan Films a declarat că este important să ne gândim „la îndemână” pentru a aborda criza actuală și o lansare pe mai multe platforme, care ar aduce și eliberare expozanților naționali, este ideală. "Nu vrem să refuzăm audienței alegerea divertismentului în confortul caselor lor în aceste vremuri", a spus purtătorul de cuvânt.

Regizat de Prabhudheva, „Radhe” îi mai prezintă pe Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff în roluri esențiale. Manish Kalra, Chief Business Officer, ZEE5 India, a declarat că sunt mândri să ofere „Radhe: Your Most Wanted Bhai” o versiune pe scară largă.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu