vineri, 9 aprilie 2021

Salman Khan, interpretul „Radhe: Bhai cel mai dorit”, a fost amânat? Iată ce a spus superstarul "Dacă această blocare va continua, ar putea fi necesar să o împingem la următorul Eid", a spus Salman la un eveniment virtual.

Așteptatul film al superstarului Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” este programat să apară pe Eid 2021. 

Cu toate acestea, odată cu creșterea bruscă a numărului de cazuri noi de coronavirus în întreaga țară, există zvonuri că, precum „Sooryavashi și„ Chehre ”, și lansarea filmului lui Salman ar putea fi suspendată.  

Și, în timp ce zvonurile sunt zbuciumate cu rapoarte despre „Radhe” care a fost împins până în 2022, miercuri, chiar superstarul a dat o actualizare cu privire la lansarea filmului.

„Încercăm tot posibilul să eliberăm Radhe pe Eid, dar dacă acest blocaj va continua, ar putea fi necesar să-l împingem pe următorul Eid. Dar dacă cazurile scad și oamenii se îngrijesc și poartă măștile, distanțarea socială, nu încălcați legile pe care ni le-a pus guvernul, atunci cred că acest lucru va dispărea foarte curând și dacă o va face, îl vom avea pe Radhe în cinematografele de pe Eid ", a spus Salman.

"Dar dacă cetățenii nu ascultă și aceste cazuri COVID continuă să crească, atunci nu este doar problema proprietarilor de teatru, ci și a lucrătorilor salariați zilnici. Va fi una foarte rea, așa cum a fost mai devreme", a spus el. adăugat.Afiș Radhe

Salman a mai spus că oamenii trebuie să ia acest lucru foarte în serios și să vadă că „am ucis acest coronavirus și mergem mai departe în viața noastră înainte ca acesta să ne devină pe toți”.

Salman a vorbit la un eveniment virtual organizat de GQ India - lansarea copertii viitoarei memorii a lui Kabir Bedi, „Povestiri pe care trebuie să le spun: viața emoțională a unui actor”.

Anterior, actorul se dusese pe Twitter pentru a confirma că mult așteptatul său thriller de acțiune „Radhe: Your Most Wanted Bhai” va ajunge în cinematografe pe 13 mai 2021, cu ocazia Eid.

De asemenea, dezvăluise un nou afiș al viitorului film. "Eid ka engagement tha, Eid par hi aayenge kyun ki ek baar jo maine ....... # RadheOn13thMay # 2MonthsToRadhe", a scris el. 

Acțiunea filmată de bannerul Yash Raj Films a fost programată să apară pe Eid 2020, dar nu a putut vedea lumina zilei din cauza închiderii cinematografelor din cauza blocării induse de coronavirus.

Filmul îl va vedea pe Salman Khan îndrăgostindu-l pe Disha Patani. Filmul prezintă, de asemenea, Jackie Shroff și Randeep Hooda.

„Radhe” este coprodus de Salman Khan, Sohail Khan și Atul Agnihotri sub bannere Salman Khan Films, în asociere cu studiourile ZEE, Sohail Khan Productions și Reel Life Production.

În afară de aceasta, vedeta „Bharat” are și „Tiger 3” alături de Katrina Kaif și Emraan Hashmi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu