vineri, 9 aprilie 2021

Shankar și Ram Charan sunt dornici să-l facă pe Salman Khan la bordul RC 15 să joace un polițist fără prostii!

Ram Charan și Shankar care colaborează la un proiect de prestigiu produs de Dil Raju a fost discuția orașului de când a fost anunțat. Apreciat a fi un proiect Pan-India, va merge pe podea în iunie și se spune că este o dramă cu octanism mare, cu Ram Charan feroce ca un leu. Și acum, Bollywood Hungama are o bucată exclusivă pe film. Un mic păsărel ne informează că povestea lui RC 15 este solicitantă pentru prezența unui super-star de top în film, iar regizorul, Shankar și actorul, Ram Charan sunt dornici să-l facă pe Salman Khan să joace rolul esențial din film.

Este o dramă, iar scenariul necesită o personalitate puternică pentru a juca rolul unui polițist fără prostii pentru a duce povestea mai departe. Se spune că este o lucrare de 25-30 de zile pentru personajul în cauză, iar producătorii au ochii asupra lui Salman Khan pentru a veni la bord și a ridica personajul cu prezența sa. Shankar și Ram Charan sunt așteptați să-l cunoască în curând ”, ne-a informat un mic păsărel din Hyderabad.

Producătorii cred, de asemenea, că, deși Shankar și Ram Charan sunt un brand în sine, prezența lui Salman va miza filmul în centurile hindi. „Este un rol puternic susținut de autor, deși nu este principalul rol principal, ci mai degrabă un cameo extins, esențial al narațiunii. Cu toate acestea, prezentarea va fi la fel de mare ca viața ", a împărtășit micuțul pasăre și a adăugat că, dacă lucrurile nu funcționează cu Salman, se vor apropia de un alt super-star de vârf pentru a intra în pielea acestui polițist. „Se cere un actor care este mai în vârstă decât Ram Charan și care are prezența pe ecran pentru a discuta dialoguri grele și pentru a efectua acțiuni cu maximă convingere.” Ei bine, dacă lucrurile se materializează, Salman Khan și Ram Charan într-o regie Shankar vor fi un combo de vis. Așteptăm întâlnirea lor cu Salman în curân
imagine
d.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu