De
la noul film până la dezvăluirea primului său aspect, Salman Khan își
trimite adesea fanii în frenezie ori de câte ori anunță ceva nou. Salman
Khan tocmai a terminat filmarea viitorului său debut în Telugu,
„Nașul”, în care îi mai joacă pe Chiranjeevi, Nayanthara și Ram Charan. În afară de „Nașul”, Salman Khan are „Tiger 3” cu Katrina Kaif și Emraan Hashmi. Acum,
în timpul conferinței de presă IIFA Awards 2022, Salman Khan a informat
că producătorii au încheiat Tiger 3, dar au mai rămas câteva retușuri
finale.
„Am încheiat Tiger 3. Au mai rămas câteva fragmente, finisaje. În caz contrar, am încheiat Tiger 3”, a spus el. Tiger 3 este al treilea film din franciza Tiger a lui Salman Khan și Katrina Kaif. Filmul este regizat de Maneesh Sharma și finanțat de Yash Raj Films. Pentru cei care nu știu, filmările filmului s-au făcut în mai multe locații pitorești, atât în India, cât și în exterior. Împărtășind o promoție incitantă, actorul „Dabangg” a anunțat recent data lansării lui Tiger 3. El a scris: „Hum sab apna apna khayal rakhen.. Tiger3 în 2023 Eid… să fim cu toții acolo.. Lansarea în hindi, tamil și telugu. Sărbătorește #Tiger3 cu #YRF50 doar pe un mare ecran lângă tine pe 21 aprilie 2023.
În timpul evenimentului de luni, Salman și-a confirmat și cameo-ul în Pathaanul lui Shah Rukh Khan și a spus: „Da, fac o apariție specială în Pathaanul lui Shah Rukh și el face o apariție specială în filmul meu”. De remarcat, Pathaan îi joacă și pe Deepika Padukone și John Abraham în roluri cheie. Întrebat dacă face și o cameo în filmul Laal Singh Chaddha al lui Aamir Khan, Salman a spus: „În Laal Singh Chaddha, Aamir este eroul principal. El este special.”
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu