luni, 26 februarie 2018

Deepika-Ranveer-Shahid starrer Padmaavat bate recordul de box-office al lui Taylor Zinda Hai al lui Salman Khan

Padmaavat a fost prima lansare a lui Bollywood în 2018 și pare a fi de neoprit chiar după o lună. Filmul lui Sanjay Leela Bhansali, care include Deepika Padukone, Ranveer Singh și Shahid Kapoor, a ajuns la teatre după luni de controversă, iar audiența a făcut dragoste de atunci. Filmul a traversat 500 de coroane în colecțiile sale la nivel mondial și a bătut, de asemenea, afacerea de-a lungul vieții a bonului de acțiune al lui Salman Khan-Katrina Kaif, lansat anul trecut de Crăciun.
Padmaavat a devenit, de asemenea, al 7-lea film hindi pe lista celui mai mare film de incasari.



Declarația lui Salman Khan din 22 decembrie 2017 a câștigat o apreciere critică și a făcut-o și în moolah la box-office. Fanii i-au uitat chiar pe Tumbelight lui Salman Khan, după ce l-au urmărit în rolul unui spion în plimbare plină de acțiune.
În ceea ce privește Padmaavat, filmul lui Sanjay Leela Bhansali a bătut deja Dhoom 3 lui Aamir Khan în circuitul național, câștigând Rs 286.24 crore și pe drumul său de a traversa 300 de puncte. Călătoresc pe succesul lui Padmaavat, Ranveer Singh spusese mai devreme: "Face ceva ce nu mi-am imaginat niciodată. Este unul dintre acele filme rare care cuprinde totul, fie că este vorba de recunoașterea critică, de succesul comercial sau de dragostea audienței ".
Nu e de mirare că, după ce a lucrat împreună la Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela, Bajirao Mastani și Padmaavat, pare că filmatorul Sanjay Leela Bhansali nu are nici o dispoziție să părăsească Ranveer Singh și Deepika Padukone. Ca pe un raport din epoca asiatică, Ranveer și Deepika au semnat un acord cu trei filme cu Sanjay Leela Bhansali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu