sâmbătă, 15 februarie 2020

SID MAREKE CASTIGATOR"!!!!

Unul dintre cele mai îndrăgite emisiuni din

Câștigătorul lui Khatron Ke Khiladi, Sidharth Shukla, are un alt credit de adăugat la linia sa de lucru. Actorul senior de televiziune, care a spus că nu-i place să piardă, a trecut Sidharth Shukla WINS 'Bigg Boss 13', competed with Asim Riazde fapt și a câștigat titlul de Bigg Boss 13.

În timp ce s-a afirmat că Bigg Boss 13 a avut un câștigător fix în Sidharth Shukla, a existat un scurt moment al liniilor de vot deschise timp de 15 minute în episodul de finală. Shehnaz Gill a fost printre primii 3, dar atunci competiția a fost între Sidharth și Asim Riaz.
Sidharth și Asim, cândva prieteni care erau mai mult ca frații, au întors dușmani în casă, abia așteptând un moment să se atace unul pe altul. O ultimă strălucire a prieteniei lor a fost văzută când cei doi s-au dus împreună pentru a stinge luminile casei înainte de a părăsi spectacolul. Asim a încercat să extindă salutări calde, dar Sidharth aproape întotdeauna a ignorat-o.
După ce a câștigat trofeul Bigg Boss 13, Sidharth are un alt titlu de care să se laude. Cariera actorului a decolat prima dată când a obținut Balika Vadhu în 2012. A lucrat și cu Rashami Desai la emisiunea Dil Se Dil Tak pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi au făcut parte din Bigg Boss 13 împreună, iar Rashami l-a susținut pe Asim peste Sidharth în cadrul emisiunii.

DNA Exclusive-Bigg Boss 13: „Ce prejudecată?” Salman Khan a lovit Sidharth Shukla la stânga, la dreapta și la centru, spune Shefali Jariwala

Shefali Jariwala a lămurit că Sidharth Shukla nu primește niciun favor în casa Bigg Boss 13 și a vorbit despre Asim Riaz și Paras Chhabra
  • Echipa Web ADN
  • 15 februarie 2020, 08:12 PM IST
Asimmm. La ce te-ai putea gândi când auzi acest nume? Shefali Jariwala, nu? Fostul concurent Bigg Boss 13 a vorbit exclusiv cu ADN-ul și a deschis despre diverse lucruri, de la prietenia cu Sidharth Shukla, schimbând constant ecuațiile cu Paras și tulburările cu Asim. De fapt, chiar a continuat să cheme cum a fost acuzat Sidharth Shukla ca fiind câștigătorul fix al Bigg Boss 13.
Shefali s-a întors în casă ca legătură a lui Paras și motivul pentru care a intrat, așa cum ne-a spus, a fost să treacă peste Bigg Boss. „Faptul de a fi evacuat te face deranjat mental, așa că revenirea înapoi m-a ajutat să trec peste Bigg Boss”, a spus Shefali.
Celebra vedetă „Kaanta Laga” a fost, de asemenea, acuzată ca un flipper la fel ca Shehnaz. Răspunzând la asta, ea a spus: „Dinamica în schimbarea casei. Chiar și Paras și Sidharth nu erau prieteni. Când am avut probleme cu Asim, am fost aproape singuri. Paras și Sidharth au stat lângă mine și m-au susținut ceea ce a schimbat ecuație. Ai nevoie de oameni cu care să vorbească în casă. Prietenia noastră nu era legată de jocuri. Sidharth și Paras și-au întins mâinile de prietenie. Erau cu adevărat bolnavi și s-au întors am văzut o schimbare în atitudinea lor. timpul și așa am făcut-o eu. Deci a fost totul foarte organic ".
În total, Shefali și-a ales clar și și-a sprijinit prietenii, chiar și după ce a ieșit din casă. În timp ce stătea înaltă pentru Sidharth împotriva lui Asim în interiorul casei, Shefali s-a întors în casă ca legătură a lui Paras. Doriți să aflați de ce a făcut acest lucru, împreună cu întrebarea ei, ce părtinire are Bigg Boss 13 cu Sidharth?
Iată câteva extrase din interviul ei:
1. „Vedeți Sidharth Shukla ca câștigător, fără părtinire”
1/5

Când a fost întrebat cine vede Shefali ca fiind câștigătorul Bigg Boss 13, ea a solicitat: „Toți cei din casă sunt un jucător grozav, dar vreau ca Sidharth Shukla să câștige personal pentru că i-am văzut călătoria. El a fost foarte rezistent în casă, în ciuda a tot. Este foarte sensibil, logic și un jucător puternic, cu un fan extrem de puternic. Aș vrea să câștige pentru că are toate ingredientele pe care le ia pentru a fi un câștigător Bigg Boss. Da, are agresivitate, dar asta face și casa. Asim este și puternic, dar Sidharth are o anumită margine față de Asim. "
Cu toate acestea, au existat anumite știri că Sidharth este un câștigător fix și există părtinire față de el. Shefali a răspuns la asta afirmând: "Am văzut că Sidharth a fost la grătar de către domnul Salman la stânga, la dreapta și la centru. Nu știu unde și de ce oamenii simt că spectacolul este părtinitor spre Sidharth. Dacă este internat în spital este părtinitor, atunci asta a fost este o situație extremă. El este același lucru și sarcină, iar singurul lucru diferit pe care îl primește în casă este mâncarea de casă, dar și pentru că se recuperează de la tifoid. Acestea sunt lucruri răspândite de fanii Asim. Asta este general nu, fanii Asim nu să-i placă fanilor Sidharth și Sidharth să nu îi placă lui Asim? Este doar o opinie pe care oamenii o au. Nu cred că emisiunea este părtinitoare împotriva nimănui. "

2. „Nu credeți că eu și Asim putem fi prieteni, el l-a rănit pe Parag”
2/5

Întrebați-l pe Shefali despre întoarcerea în casă și se întâmplă să menționeze: „A fost o închidere cu Asim. Nu cred că pot fi prieten cu el încă o dată pentru că l-a supărat pe soțul meu și loialitatea mea, desigur, este cu soțul meu Cu tot respectul pentru Himanshi, care îmi este un prieten drag, am vrut ca Asim să știe că ceea ce a făcut nu a fost foarte drăguț. Domnul Salman ne-a rugat să îngropăm căciula. Am înțeles că este un joc așa că am lăsat-o să plece. A fost o închidere bună pentru mine. "
Dacă Shefali poate fi prieten cu Asim în viața reală este o posibilitate îndepărtată. Ea a continuat să adauge: "Sunt o persoană iertătoare. I-am iertat pe Paras și Mahira, chiar Sidharth. Asim mi-a cerut scuze și în interiorul casei. Sunt cineva care iartă, dar nu uită. Îl pot ierta, dar Nu știu dacă pot uita vreodată. Relația noastră în casă nu a fost foarte productivă și chiar Parag nu a fost foarte fericit. Nu știu exact pentru că viața este imprevizibilă. "

3. „Avem nevoie de închidere cu Paras, credeți că vom fi prieteni”
3/5

Când a fost întrebat dacă s-a meritat înapoi în casă, Shefali a răspuns repede: „Da, a meritat absolut pentru că trebuie rezolvate anumite probleme. Am avut ocazia să mă întorc și să obțin o închidere de care aveam nevoie. a fost o problemă cu Paras. M-am angajat să intru în casă și să-l sprijin. Apoi am aflat despre lucrurile despre care a vorbit despre mine în sala de mărturisire. Am vrut să vorbesc cu el despre asta și a fost o închidere bună pentru mine I-am spus ce am văzut și am spus că nimeni nu este gata să-l susțină și, astfel, am intrat. Am vrut și eu să experimentez ceea ce este în casă, așa cum nu a fost la fel de concurent. A fost o oportunitate pentru mine să mă distrez și să mă conectez cu prieteni. Himanshi și Vikas Gupta urmau să fie acolo. Paras mi-a fost un bun prieten până la sfârșit. Paras și mama lui mi-au cerut scuze, așa că l-am iertat. Paras a fost foarte distrus mental și l-am ajutat să facă față. I-am datorat ceva, m-am întors și l-am susținut. "
Soțul lui Shefali, Parag Tyagi, nu a fost prea sigur de Paras anterior. Când a fost întrebat cum a reacționat, Shefali a spus: „inițial era sceptic. El a vrut să fiu corect și să nu fie deranjat de Paras. El a vrut, de asemenea, să fac dreptate față de Paras și mi-a cerut să merg dacă sunt pregătit psihic Lui. Mi-am luat o zi și mi-am dat seama cum Paras, ca toată lumea, a muncit foarte mult pentru a merge la final. Parag a vrut să-l iert complet pe Paras înainte de a intra. Așa am decis să intru. "
În continuare vorbind despre Paras și ecuația lor schimbătoare în casă, Jariwala a adăugat: "La sfârșitul călătoriei în casă, am devenit buni prieteni. Ecuația noastră s-a schimbat. Am văzut în ochii lui că se pocăiește cu adevărat. Paras și Mahira aveau mi-a dat cu adevărat multă dragoste. El a stat lângă mine și m-a susținut ca prieten. Mahira a avut grijă de mine în casă. Nu știu cum ecuația noastră se va transpune în afara casei, dar lucrurile au stat bine în casă . Sunt gata să las totul să meargă și cred că am putea fi prieteni. Parag îl cunoaște și el, așa că îl voi întâlni sigur. Parag este o persoană privată și a lucrat cu Paras, dar Paras nu a fost ceea ce se aștepta așa asta l-a supărat pe Parag, dar asta a fost în trecut. S-au întâlnit când Parag a intrat în casă și a rezolvat toate diferențele. "

4. „De asemenea, am crezut că Himanshi vine să-și limpezească imaginea, dar alegerea ei”
4/5

Shefali și Himanshi Khurrana erau mari prieteni în casă. Dar când au reintrat în casă, ecuația s-a schimbat puțin. Shefali a simțit, de asemenea, că Himanshi încearcă să fie altcineva, așa că atunci când a fost întrebat dacă Himanshi încearcă să-și șterge imaginea, Shefali a spus că și gândul i s-a întâmplat, dar nu va judeca un prieten vechi pentru asta. "Sincer, m-am gândit la asta. Când intri în casă, te întorci când pleci. Am putut vedea schimbarea de atitudine a lui Himanshi și se pare că ea este acolo pentru a clarifica câteva lucruri, dar cine sunt eu să judec pe cineva. ? Mă așteptam prea mult la ea, dar știe ce este corect și nu este pentru ea ", a spus Shefali.

5. „Eu și Bhau am prins până la 7 dimineața după ce am fost evacuat”
5/5

În timp ce se afla în interiorul casei, Shefali Jariwala era în permanență vizat pentru mărunțirea scrisorii lui Hindustani Bhau. Prietenia ei cu Asim a fost afectată și s-a părut că poate ar putea exista unele diferențe între ea și Bhau. Cu toate acestea, Shefali a lămurit că nu s-a întâmplat așa ceva și el este fratele pe care și-l dorea mereu. "Nu am avut niciodată diferențe. La aproximativ jumătate de oră după sarcina scrisorii, când l-am rănit neintenționat, mi-am cerut scuze. El m-a susținut în fața întregii case. El a spus că orice am făcut este în sarcină. ai tendința de a face o greșeală. Am făcut o greșeală și Bhau a înțeles asta. Bhau le-a spus că nu vor putea niciodată să aibă grijă de el așa cum am făcut-o, el urlă la ei afirmând că nu știu ce am făcut pentru el încă din ultimele cinci săptămâni.De fapt, chiar l-a nominalizat pe Asim pentru că a vorbit rău cu mine. A fost prima persoană care a venit la mine în casă după evacuarea mea. Discutam până la șapte dimineața, vorbim despre călătoria noastră Bigg Boss. Știu că este cineva care va fi acolo de-a lungul vieții mele. Mi-am dorit întotdeauna un frate mai mare și am găsit unul ”, a lămurit Shefali.

Gauahar Khan, Hina Khan, Vikas Gupta: concurenții ex-Bigg Boss care au fost în discuții pe tot parcursul sezonului 13 al lui Salman Khan

Salman Khan a găzduit spectacolul Bigg Boss 13 văzând ex-concurenți ai show-ului făcând parte din ea din nou
  • Echipa Web ADN
  • 15 februarie 2020, 06:34 PM IST
Când vorbim despre Bigg Boss 13, este dificil să vorbim despre asta fără mențiunea unor ex-concurenți ai Bigg Boss. Vikas Gupta, în special, a fost o parte importantă a emisiunii. Intrând ca un participant cu carduri sălbatice, Vikas a devenit de asemenea inseparabil cu spectacolul.
Un caz similar s-a întâmplat cu Gauahar Khan, Hina Khan și Gautam Gulati. Hina Khan a fost un vizitator atât de frecvent al emisiunii, încât a fost dificil să distingă dacă locuiește în casă sau doar o vizitează.
Uitați-vă la toți ceilalți concurenți ex-Bigg Boss din Bigg Boss 13:
1. Gauahar Khan
Gauahar Khan
1/11

Gauahar Khan a făcut parte din episodul de premieră al lui Bigg Boss 13 și a urmat emisiunea de atunci, lăsând comentarii despre ea din când în când. Este câștigătoarea Bigg Boss 7.

2. Rakhi Sawant
Rakhi Sawant
2/11

Deși Rakhi Sawant nu a făcut parte din Bigg Boss 13, există deseori mențiunile ei în cadrul emisiunii. Shehnaz Gill a fost numită Rakhi Sawant din emisiune și a acuzat că Himanshi Khurrana i-a dat termenul. Rakhi a făcut parte din Bigg Boss original.

3. Gautam Gulati
Gautam Gulati
3/11

După ce a trimis un mesaj către Shehnaz Gill, Gautam Gulati a intrat în casa Bigg Boss 13 și a primit îmbrățișări masive de la Shehnaz Gill. Gautam a fost câștigătorul Bigg Boss 8.

4. Vindu Dara Singh
Vindu Dara Singh
4/11

Un susținător constant al lui Sidharth Shukla de la Bigg Boss 13, câștigătorul Bigg Boss 3 Vindu Dara Singh a intrat în casă pentru a-i da un mesaj bun.

5. Kamya Punjabi
Kamya Punjabi
5/11

Kamya Punjabi a intrat în casă ca prieten al lui Rashami Desai. I-a arătat lui Rashami oglinda și i-a cerut să stea departe de Arhaan Khan. Kamya a făcut parte din Bigg Boss 7.

6. Priyank Sharma
Priyank Sharma
6/11

În timp ce Salman Khan îl găzduia pe Bigg Boss, Priyank Sharma l-a găzduit pe Bigg Buzz. Intrase în casă cu Hina Khan pentru a-și promova spectacolul. A făcut parte din Bigg Boss 11.

7. Dhinchak Pooja
Dhinchak Pooja
7/11

Dhinchak Pooja, concurenta Bigg Boss 11 a urcat pe scenă pentru a-și promova următorul show cu Salman Khan.

8. Karishma Tanna
Karishma Tanna
8/11

Karishma Tanna a fost unul dintre primii oaspeți din Bigg Boss 13. Shehnaz Gill i-a mărturisit că i-a iubit pe adversarul său Gautam Gulati din Bigg Boss 8.

9. Sunny Leone
Sunny Leone
9/11

Sunny Leone a fost introdusă în lumea glamului prin Bigg Boss 5. Acum, o actriță din Bollywood și mamă mândră a trei copii, Sunny Leone a venit pe Bigg Boss 13 pentru a sărbători ziua de naștere a lui Salman Khan.

10. Hina Khan
Hina Khan
10/11

Hina Khan, care a fost potențialul câștigător al Bigg Boss 11, a intrat în casa Bigg Boss 13 de patru ori. În timp ce a făcut acest lucru odată cu Priyank Sharma, Hina Khan a venit și ea în casă de două ori pentru a alege membrii BB Elite Club. A vizitat din nou casa pentru a-și promova filmul Hacked.

11. Vikas Gupta
Vikas Gupta
11/11

„Mastermind” al lui Bigg Boss 11, Vikas Gupta a intrat în casă ca înlocuitor al lui Devoleena Bhattacharjee, dar a devenit în scurt timp favoritul lui SidNaaz (Sidharth Shukla și Shehnaz Gill). De asemenea, Vikas a fost auzit spunându-i marelui său prieten Shefali Jariwala că Sidharth și Shehnaz sunt „îndrăgostiți nebun”.

Previziune Grand Final Boss 13: Sidharth, Asim, Shehnaz, Arti, Rashami, Paras sărbătoresc cu mișcările lor de dans

Sidharth Shukla, Asim Riaz, Shehnaz Kaur Gill, Aarti Singh, Rashami Desai și Paras Chhabra se pregătesc pentru mult așteptatul final „Bigg Boss 13”.
  • Echipa Web ADN
  • 15 februarie 2020, 05:33 PM IST
Au mai rămas doar câteva ore și atunci vom ști cine va lua în sfârșit trofeul „BB” acasă. Da, Bigg Boss 13 marea finală are loc astăzi, iar emisiunea găzduită de Salman Khan se va încheia după o călătorie lungă de 140 de zile. Primele șase finaliste sunt Sidharth Shukla, Asim Riaz, Shehnaz Kaur Gill, Aarti Singh, Rashami Desai și Paras Chhabra. Toți au supraviețuit casei cu nenumărate lupte și sarcini.
Astăzi, în cadrul finalei, vom vedea primii șase finaliști agitându-și piciorul cu foști concurenți și, de asemenea, cu Salman Khan. Mai mult, îl vom vedea și pe Rohit Shetty promovând viitorul său reality show bazat pe aventuri, Khatron Ke Khiladi. Lor li se alătură concurenții Karan Patel, Tejaswini Prakash, Adaa Khan și Karishma Tanna.
Aruncați o privire la aspectul de finală Bigg Boss Tedha Grand de mai jos:
1. După 140 de zile, „Bigg Boss 13” totul se va termina!
After 140 days
1/10

Noaptea Grand Finale din Bigg Boss Season Tedha va fi o seară extravagantă, plină de spectacole spectaculoase și divertisment fără sfârșit. Acest sezon istoric al lui Bigg Boss a fost o amalgamare de momente distractive și care scad din maxilar, care au încântat audiența timp de 140 de zile record.

2. Salman Khan interpretează cu top 6 - Sidharth Shukla, Asim Riaz, Shehnaz Gill, Arti Singh, Rashami Desai, Paras Chhabra
Salman Khan performs with top 6 - Sidharth Shukla, Asim Riaz, Shehnaz Gill, Arti Singh, Rashami Desai, Paras Chhabra
2/10

Pe măsură ce desenăm perdeaua în acest sezon, telespectatorii vor fi martorii lui Megastar Salman Khan să cânte pe diverse melodii împreună cu primele șase finaliste - Sidharth Shukla, Asim Riaz, Shehnaz Kaur Gill, Aarti Singh, Rashami Desai și Paras Chhabra.

3. Sidharth Shukla și Asim Riaz se angajează într-un război de dans pe „Ghamand Kar”
Sidharth Shukla and Asim Riaz engage in a dance war on
3/10


Stabilind o stare de spirit romantică, Jodi, lovit de dragoste în acest sezon Bigg Boss Sezonul, Asim și Himanshi se vor balansa pe piesele romantice populare. Prietenii transformați dușmani, Sidharth și Asim se vor angaja, de asemenea, într-un război de dans și vor livra un act de războinic în octanie în „Ghamand Kar”.

4. Paras Chhabra și Mahira Sharma s-au alăturat „Dheeme Dheeme” cu Shehnaz Gill
Paras Chhabra and Mahira Sharma groove to
4/10

Paras, Shehnaz și Mahira vor fi, de asemenea, văzuți care își amintesc călătoria în casă printr-o dramă de dans pe piese, care va arăta atracția lui Shehnaz față de Paras, care se va îndrepta spre Mahira, ducând în spectacolul lor pe „ Dheeme Dheeme ”.

5. Rashami Desai, Mahira Sharma, Shehnaz Gill, Arti Singh și Shefali Jariwala adaugă glam cu „Fete le place să facă swing”
Rashami Desai, Mahira Sharma, Shehnaz Gill, Arti Singh and Shefali Jariwala add glam with
5/10

Sidharth și Rashami vor oferi o performanță extraordinară de dragoste-ură bazată pe mulțimea lor și ecuația vieții lor reale. Divanele lui Bigg Boss Rashami, Mahira, Shehnaz, Aarti și Shefali Jariwala vor adăuga glam seara, în timp ce vor „îndrepta” drumul spre final.

6. Regele comediei Sunil Grover lasă pe toată lumea în despărțiri cu gagurile sale distractive
Comedy king Sunil Grover leaves everybody in splits with his fun gags
6/10

Adăugând câteva elemente amuzante la măreție, regele de comedie Sunil Grover îi va lăsa pe toată lumea în despărțiri cu gagurile sale distractive. Salman Khan, Megastar gazdă și Bollywood, va oferi o performanță plină de acțiune cu primii șase finaliști. Acest act va oferi cu atât mai mult motiv pentru ca telespectatorii să rămână lipiți de ecranele televiziunii lor.

7. Rohit Shetty promovează „Khatron Ke Khiladi” cu Karan Patel, Tejaswini Prakash, Adaa Khan și Karishma Tanna
Rohit Shetty promotes
7/10

Făcând o intrare dhamakedar în finala Bigg Boss va fi gazda lui Khatron Ke Khiladi Rohit Shetty, care se va alătura lui Salman Khan cu khiladis îndrăzniți - Karan Patel, Tejaswini Prakash, Adaa Khan și Karishma Tanna.

8. Un memorabil „Bigg Boss 13”, într-adevăr!
A memorable
8/10

Acest sezon al lui Bigg Boss a fost unul memorabil pentru toți concurenții.

9. Sidharth, Shehnaz, Aarti, Paras, Asim și Rashami își descoperă adevăratul ei
Sidharth, Shehnaz, Aarti, Paras, Asim and Rashami discover their true selves
9/10

A fost o călătorie foarte lungă, deoarece au rămas departe de familia lor și au renunțat la tot felul de lux și confort. Sidharth, Shehnaz, Aarti, Paras, Asim și Rashami și-au descoperit adevăratul om.

10. Dar cine va lua trofeul „Bigg Boss” acasă?
But who will take
10/10

Dar cine dintre ei va ieși ca câștigător?

Bigg Boss 13': Asim Riaz, adorabila poveste de dragoste a lui Himanshi Khurrana, decodificată

Asim Riaz s-a îndrăgostit de Himanshi Khurrana pe Bigg Boss 13, atât de mult încât a rupt nunta și a mărturisit că o iubește pe Asim
  • Echipa Web ADN
  • 15 februarie 2020, 03:37 PM IST
Asim Riaz era un iubitor nebun din casa Bigg Boss 13. S-a îndrăgostit de Punjabi kudi Himanshi Khurrana și a coborât în ​​genunchi pentru ea. Asim a fost chiar acuzat că are o prietenă în afara casei, dar povestea de dragoste a lui AsiManshi este mai puternică decât timpul.
Himanshi și Asim s-ar fi putut comporta ca un cuplu în interiorul casei, dar ei au promis să se angajeze doar atunci când lucrurile sunt clare în afara casei. Așadar, în timp ce Asim pare un potențial câștigător și Himanshi așteaptă în afara casei pentru el, aici privește înapoi povestea lor de dragoste.
1. Asim Riaz iubitul
Asim Riaz the loverboy
1/6

Asim Riaz s-a împrietenit cu Himanshi Khurrana și Shefali Jariwala în casă. Himanshi avea o față cu Shehnaz Gill la începutul emisiunii, dar Asim le-a apropiat. La rândul său, și el, legat întâi de Shefali, s-a îndrăgostit în cele din urmă de Himanshi.

2. Asim Riaz coboară în genunchi
Asim Riaz goes down on his knees
2/6

Când Himanshi era plecat din casă, Asim era încă îndrăgostit nebun de ea. Nu s-a căsătorit niciodată și Asim a primit vestea mai întâi prin intermediul soțului lui Shefali Jariwala, Parag Tyagi, și a fost confirmat de fratele său, Umar Riaz. De aceea, când Himanshi a intrat în casă ca legătură, Asim a căzut în genunchi și i-a propus-o. Ea, în schimb, a spus că se va angaja mai târziu.

3. Asim a făcut ziua de naștere a lui Himanshi specială
Asim made Himanshi
3/6

În noaptea de naștere a lui Himanshi Khurrana, Asim a făcut un desert pentru ea. A continuat apoi să facă paratha pentru ea dimineața și i-a dat o formă de inimă. Rashami Desai l-a ajutat la fel, dar Himanshi și-a arătat paratha la aparatul foto și i-a mulțumit lui Asim cu o îmbrățișare și sărut.

4. Asim îl poartă pe Himanshi în brațe
Asim carries Himanshi in his arms
4/6

Himanshi a mers inconștient într-o sarcină care implica conexiunea. Asim a sărit din partea lui și, când a auzit că nu respiră, i-a spus lui Bigg Boss, care la rândul său a cerut să fie adusă în sala de mărturisire. Asim a luat-o doar în brațe și Rashami a ținut capul în timp ce alergau spre sala de spovedanie. Fostul frate al lui Asim, în emisiune, Sidharth Shukla, i-a urmat și pentru a se asigura că sunt bine.

5. Himanshi Khurrana își mărturisește dragostea
Himanshi Khurrana confesses her love
5/6

Salman Khan l-a acuzat pe Asim Riaz că a avut o aventură în afara casei și i-a propus lui Himanshi în interiorul casei. După ce a auzit totul, Himanshi a continuat să-i spună lui Salman că o iubește pe Asim.

6. Asim îl protejează pe Himanshi
Asim protects Himanshi
6/6

Când Himanshi i-a spus lui Asim și Vishal știrile despre Arhaan Khan plângând în timp ce vorbeau despre scutul lui Rashami și se simțeau trădate, Asim a oprit-o și a spus că discuțiile din lumea exterioară trebuie lăsate afară. Himanshi nu l-a ascultat, dar Asim a continuat să o țină ca o asigurare constantă că va sta lângă ea. Cu toate acestea, în episodul de aseară, Asim i-a spus lui Rashami că nu-i place când Himanshi a vorbit cu Arhaan și că va șterge la fel când o va întâlni în afara casei.

televiziune Bigg Boss 13 se apropie de final, marea sa finală fiind difuzată în această seară. Arti Singh, care a apărut ca unul dintre concurenții populari din emisiune a făcut-o meritată în locul 6, iar fratele ei, Krushna Abhishek, nu este altceva decât mândru de călătoria ei.Filmfare Awards 2020: Kartik Aaryan gears up to perform 90s chartbusters by Shah Rukh Khan, Salman Khan, Hritik Roshan

Într-un interviu recent, Krushna s-a deschis despre călătoria lui Arti și cum ar fi stat la ușă cu o inimă caldă și mândrie în ochi. "Este un lucru mare pentru noi, ca familie și pentru Arti, că a ajuns până acum în joc și este în Top 6. Sincer nu credeam că va supraviețui în joc atât de mult timp. Dar jocul are a arătat lumii adevăratul Arti, cineva care are multă răbdare, nu a vorbit rău despre familia nimănui sau nu a folosit un limbaj prost, ea și-a menținut demnitatea deplină pe tot parcursul jocului ”, a spus Krushna.
"Arti a fost întotdeauna sub încredere, văzând-o pe mama Chichi (Govinda), Ragini și cu mine ne descurcăm atât de bine profesional, ea a avut foarte multă presiune să intre în casă. Dar aștept să iasă din casă și să văd numărul de fani pe care i-a adunat, genul de dragoste pe care oamenii i-au făcut dușuri. Abia aștept ca ea să iasă și să simtă dragostea ", a adăugat el, dar actorul spune acum că oamenii se adresează acum lui lui Arti frate și el este mândru de asta.

„Bigg Boss 13” 14 februarie 2020, Actualizare scrisă: Shehnaz Gill îi spune lui Sidharth Shukla că „Te iubesc” este pe cameră

Shehnaz Gill și Asim Riaz au fost noi în televiziune, dar au devenit vedete grație Bigg Boss 13
  • Echipa Web ADN
  • 14 Feb 2020, 09:50 PM IST
22:02 IST vineri, 14 februarie 2020
Bigg Boss îi cere lui Asim să meargă în grădină. El pleacă spunând „showtime” și se înveselește cu fanii săi. Asim le mulțumește fanilor. Cineva chiar a imitat „Asimm” -ul lui Shefali Jariwala. Asim râde și la cererea lor, merge fără cămașă. Bigg Boss vorbește despre modul în care Asim a fost zgârcit și amăgit. Bigg Boss îl numește erou și vorbește despre romantism, făcând aluzie la Himanshi. Asim și-a găsit adevărata iubire în Himanshi. Asim se numește supermodel, luptător, hearthrob, rebel. Se arată luptele, loviturile și multe altele ale lui Asim. Salman îl batjocorește, Paras numindu-l iritant și se arată mai mult. Se arată lupta lui Asim și Paras în timpul episodului de previzualizare. Rap-ul Punjabi al lui Asim este arătat și el. Paras îl numise pe Asim Chikne lansde. S-a arătat și Sidharth care îl susține. Este arătată și lupta „chela”. Sidharth îl sfătuise pe Asim să nu-și țină ego-ul înainte. Asim a mărturisit că ultima sa relație a fost înainte de a intra în casă. Se arată Shefali care îl sună pe Asim. Asim și bromancea lui Sidharth este prezentată cel mai mult. Luptele lor sunt arătate și ele. Sarcina peșterii și Asim vs Sidharth este, de asemenea, prezentat. Asim se destramă aproape că îl vede pe Salman urlând la el peste comentariile tatălui lui Sidharth. Asim plânge când a venit mama lui Sidharth, este, de asemenea, arătat. Himanshi sprijinind și sfătuind Asim este arătat. El spune „mi-e dor de tine” când el o vede. Când Himanshi îl numește prieten în videoclip, el spune „nu mai este prieten”. Evacuarea și reintrarea ei sunt arătate. Asim zâmbește prin ea. Cum este arătat Asim „ikka” perfect. Bigg Boss îl felicită și dorește ca Asim să urce scara succesului, înainte de a-și lua la revedere. Când intră în casă, îl numește un alt nivel și sentiment bun.
22:23 IST vineri, 14 februarie 2020
Paras îi spune lui Bigg Boss că îi este foame. Shehnaz spune că a auzit călătoria lui Sidharth și chiar a plâns pe ea. Când Rashami se numește Shehnaz simte că va fi chemat ultima. Fanii scandează „La mulți ani” pentru Rashami. Bigg Boss introduce cum și lumea ei glamă are întuneric. Se vorbește despre intrarea lui Arhaan și despre vremurile grele. Se vorbește și despre șoapta ei, făcând-o să râdă.
22:26 IST vineri, 14 februarie 2020
Intrarea lui Rashami este afișată. Noul ei jhok cu Sidharth și videoclipul lor este prezentat. Rashami care merge împotriva Sidharth este arătat și el. Rashami râde și dă din cap din cap să privească lupta. Rashami este supărat pe Sidharth, presupunând că oamenii vorbesc în numele lui, este arătat. Se arată legătura ei cu Devoleena. Este afișat parașii care se scufundă pe Rashami. Evacuarea și reintrarea ei sunt arătate. Sunt prezentate șarpele și scara și alte sarcini. Se arată și lupta lui Asim și Rashami. Se arată „Aisi” și lupta cu ceaiul. Rashami o acuzase pe Sidharth și o numise pe Arhaan perfectă și pentru ea. Evacuarea, reintrarea și propunerea lui sunt arătate. Este arătat și Sidharth Shukla care o susține. Rashami plânge că își vede episodul nepoată și nepotul. Rashami mulțumește Bigg Boss înainte de a pleca. Bigg Boss își urează ziua ei fericită și ea îi mulțumește. Bigg Boss o numește vedetă.
22:43 IST vineri, 14 februarie 2020
Când Rashami este din nou în casă, orice coleg de casă o dorește. Asim îi oferă o îmbrățișare peste tot. Paras continuă și Sidharth îl întreabă dacă își amintea unde a ascuns obiectele din casă. Shehnaz este chemat următorul, după ce Rashami spune că numărul ei este următorul. Shehnaz este uimit și râde văzându-și fanii. De asemenea, le dă un sărut zburător în timp ce țipă SidNaaz și ea dansează și aplaudă la asta. Hauli Hauli este și el țipător. Bigg Boss vorbește despre numele lui Shehnaz și spune cum fanii ei sunt mândri de ea. Se vorbește despre titlul ei de „Punjab ki Katrina Kaif” și se numește Shehnaz Gill pentru întreaga India. De asemenea, i se acordă eticheta „regina de divertisment”. Nu se poate opri din râs. Despre divertismentul Shehnaz se vorbește. Se vorbește despre comentariile și reacțiile ei înfiorătoare, fără creier, făcând-o să râdă. Despre prietenia lui SidNaaz se vorbește și despre aceasta. Despre prietenia ei cu cioara se vorbește și despre fani imită cioara. Bigg Boss a vorbit practic despre cum Shehnaz a devenit vedetă.
22:48 IST vineri, 14 februarie 2020
Este arătată călătoria ei de la intrare și emoționând când a văzut Salman Khan. Se arată dansul ei cu Salman. Shehnaz afirmând că are jalwa și se numește Punjab ki Katrina Kaif este arătat. Shehnaz i-a dat lui Salman un sărut zburător și eyeroll lui Shefali Bagga. Dansul ei se mișcă și imită oamenii. Amrita Singh laudându-l pe Shehnaz. Sunt arătate anticii și vorbirea cu cioara. Shehnaz spunându-i lui Paras „Îmi place modul în care minți” și apoi se arată despărțirea lor. Luptele ei cu Sidharth, machiaj, sunt afișate etichete de Siddhartha Dey, Shefali Bagga și Koena Mitra. Arti dându-i o îmbrățișare în timp ce plânge i se arată, iar Shehnaz râde și apoi plânge când o vede. Zâmbește când Sidharth comentează și vine să o întâlnească. Sidharth o împinge departe cu mâna lui. Sunt prezentate lecțiile lor de engleză. Este arătat Sidharth din casă din cauza tifoidului, printre altele. Shehnaz râde văzându-se plângând și cerând îmbrățișări. Liniile ei cheesy o fac să râdă acum. Este afișată intrarea lui Himanshi și comportamentul schimbat. Se arată Shehnaz care îl acuză pe Himanshi că a scăpat înregistrările. Se arată Shehnaz imitându-l pe Himanshi în fața ei. Asim care vine între lupta lui Shehnaz și Himanshi este arătat. Shehnaz care se îndreaptă către altă echipă este arătat și se luptă cu Mahira. Rashami comentând dragostea lor, de asemenea, se afișează. Este prezentat și episodul ei cu Salman Khan. Shehnaz se supără când Sidharth se supără cu ea. Este afișată mărturisirea „Îmi place de tine” de Sidharth. Țipetele ei pentru Gautam și reacția ei la intrarea sa sunt arătate. Reacția ei în privința lui Kartik Aaryan este de asemenea arătată. Videoclipul se încheie cu actul ei de stand-up.
23:18 IST vineri, 14 februarie 2020
Shehnaz este numit sufletul casei. Sunt menționate calitățile ei distractive. De asemenea, se vorbește despre momentele SidNaaz. Fanii îl roagă pe Shehnaz să cânte și ea face. În timp ce pleacă, ei urlă SidNaaz. Shehnaz îi informează pe colegii de casă cum sezonul va fi celebru din cauza ei. Shehnaz îi spune apoi lui Sidharth că a vorbit „Îmi place de tine” și „Te iubesc” de două ori. Asta face ca Sidharth să râdă și Rashami spune „O iubesc”. Rashami vorbește cu Asim despre ce a spus Bigg Boss. Rashami spune că are încredere în oameni cu ușurință și că profită. Asim spune că nu îi place niciodată ca Arhaan și Himanshi să-l întâlnească.
23:24 IST vineri, 14 februarie 2020
Paras merge pe scena următoare. I se cere să imite „Ascultă dragă”. Paras se numește AF cu aspect normal, dar inteligent. Călătoria lui este arătată și el. Sunt afișate luptele cu Paras și Shehnaz. Se arată Mahira care luptă pentru Shehnaz și Paras. Mahira avertizând Shehnaz să nu folosească nici măcar cuvântul iubit este arătat. Shehnaz spunându-i lui Paras că nu este erou i se arată. Mahira spune că nu este aici pentru a face un triunghi. Shehnaz urlând la Paras care îl sună pe Mahira, Mahira. Mahira mărturisindu-și dragostea și încrederea în Paras. Parasii care-l culeg pe Mahira peste Shehnaz. Se arată că Shehnaz își îndepărtează râsul pe Mahira. Sunt afișate parazile care au întotdeauna prioritate pe Mahira. Sunt afișate parașe pe încrederea lui Shehnaz. Mahira cerându-i lui Paras să nu vorbească cu Shehnaz. Parasul fiind acuzat că nu se află pe piciorul frontal este arătat. Sarcinile lui sunt arătate. Se arată lui Himanshi care îl numește badtameez. În timp ce el o imită, Paras râde. Lupta lui cu Asim este arătată. Paras spunând că nu-i va părea de contract și îl va învinge pe Asim. Îi este arătat agresivitatea în sarcină. Shehnaz îi spune lui Paras cuvintele sale nu au niciun sens. Sunt afișate parazite care rup scara lui Sidharth. Bhau care îi spune lui Paras că face radd este arătat. Parasul înșelând și nu punând numele lui Mahira este arătat. Agresiunea lui în sarcina țestoase este arătată. Evacuarea sa din cauza vătămării este arătată. El îi face glume pe Rashami este arătat. Shefali este rugat să țină o cană deasupra capului. Se arată dansul lui Rashami și Shehnaz. Este prezentat Rashami care strică toaleta și Asim folosind spumă de ras. Parasul care se supără de apropierea lui Mahira și Vishal este arătat. Îi pune la îndoială Mahira despre comportamentul ei în absența sa. Zâmbește văzându-și călătoria cu Mahira. Cei doi chiar au participat la o cină în casă. Intrarea mamei lui Paras este afișată. Arătându-i lui Paras să nu fie Naș și el râde. Paras a spus că a renunțat la pantofi pentru Shehnaz Gill. Sunt afișate parașii care salvează Sidharth în sarcina șarpelui și a scării și călătoria sa spre final. Zâmbește văzând asta. Fanii îi scandează numele și le mulțumește. Paras spune că îl iubește pe Bigg Boss și un fan țipă că îl iubește. El spune că o iubește și ea și îi dă un sărut zburător. Bigg Boss numește Paras „aur” și devine emoțional.
23:42 IST vineri, 14 februarie 2020
Când Paras intră în casă, ea îl privește cu drag. Paras spune că l-a emoționat.
23:51 IST vineri, 14 februarie 2020
Bigg Boss oferă o recapitulare a tuturor celor care își urmăresc călătoria. Sunil Grover intră și vorbește despre final. Trofeul este arătat, iar Salman Khan spune că oamenii ar ști cine va câștiga mâine.
1. Asim Riaz primește tot sprijinul
Asim Riaz gets all support
1/3

Asemenea lui Sidharth Shukla, Asim a primit tot sprijinul. Făcându-l pe Jammu, fără prea multă recunoaștere la televizor, acest fapt a fost uriaș pentru el.

2. Rashami Desai emoțional
Rashami Desai emotional
2/3

Rashami s-a emoționat și a mulțumit lui Bigg Boss pentru tot. Paras se întoarse, de asemenea, cu ochii lacrimi, privind călătoria sa.

3. Experiența suprarealistă a lui Shehnaz Gill
Shehnaz Gill
3/3

Shehnaz Gill a fost o concurentă care nu a privit spre trofeu atunci când a intrat. De fapt, ea a susținut de multe ori că, dacă nu câștigă, Sidharth Shukla ar trebui să-și obțină trofeul. Călătoria ei cu Sidharth este arătată și #SidNaaz a fost scandată și ea.

'Bigg Boss 13' Episodul 139 Previzualizare: Asim Riaz, Shehnaz Gill, călătoria lui Rashami Desai

În continuare pentru a arăta călătoriile concurenților în Bigg Boss 13, următorii sunt Asim Riaz, Rashami Desai și Shehnaz Gill
  • Echipa Web ADN
  • 14 Feb 2020, 09:46 PM IST
1. Rashami, Asim, Shehnaz următorul
Rashami, Asim, Shehnaz next
1/3

După ce au petrecut patru luni și jumătate în casa Bigg Boss, primii 6 concurenți - Aarti, Sidharth, Shehnaz, Asim, Rashami și Paras au fost arătați clipuri ale călătoriei lor, care le-au făcut preferate publicului. În timp ce Sidharth, Rashami, Paras și Aarti erau niște chipuri de televiziune cunoscute și aveau un fan imens în urma lor, Asim și Shehnaz, care erau noi în televiziune, au obținut multă dragoste și sprijin la nivel național, toate datorită Bigg Boss.

2. Călătoria lui Asim de la Jammu la Bigg Boss 13
Asim
2/3

Asim Riaz, care vine din Jammu a fost cel mai puțin concurent popular care s-a împușcat la faimă cu jocul său incredibil. Datorită performanței sale deosebite, Asim a câștigat popularitate nu numai în India, ci și în diferite părți ale lumii. Asim prezintă un zâmbet larg în timp ce urmărește un clip al propriei sale călătorii Bigg Boss. Există și un public care îl înveselește în timp ce stă pe un podium și își scoate tricoul și le mulțumește pentru dragostea și sprijinul pe care i-au oferit-o.

3. De asemenea, Paras și Rashami au plecat cu ochii lacrimi
Paras and Rashami left teary-eyed too
3/3

Următorul moment pentru a trăi momentul nostalgic sunt Rashami, Shehnaz și Paras. Rashami, a cărui călătorie în emisiune a fost o călătorie totală cu coasterile, se rupe în lacrimi când vede un clip din călătoria ei și cum a reușit să supraviețuiască spectacolului. Shehnaz, când a văzut un clip spune că i-a plăcut timpul petrecut în emisiune și a făcut câteva amintiri uimitoare în casă. Îi mulțumește lui Bigg Boss că a făcut ceea ce este astăzi. Bigg Boss, în schimb, își felicită conduita în cadrul emisiunii. Paras, care a intrat în casă ca o personalitate încrezătoare, nu a jucat doar jocul, dar a controlat-o. De asemenea, el este lăsat cu ochi lacrimi, în timp ce este martor la clipuri din călătoria sa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu