sâmbătă, 15 februarie 2020

Bigg Boss 13 marea finală: Sidharth Shukla câștigă spectacolul, Asim Riaz bagă locul doi

New Delhi: Baap-ul tuturor reality-show-urilor „Bigg Boss 13” și-a obținut în sfârșit câștigătorul în Sidharth Shukla. Marele final a fost o aventură de gală care a început cu superstarul gazdă și al lui Salman Khan, care s-a arătat, pentru a atinge piese și cu o învârtire a lui, care a luat o bătaie de cap la unele dintre cele mai importante momente ale emisiunii.
Producătorii i-au dus pe telespectatori prin călătoria lui Salman Khan - momentele sale amuzante și furioase - în cadrul emisiunii. Salman a menținut audiențele în spiritul drept, cu umorul și spiritul unic. De asemenea, a interacționat cu foștii concurenți prezenți pe scenă pentru a-și susține concurenții preferați.
Spectacolul a început cu o discuție emoționantă între primii șase concurenți - Sidharth Shukla, Asim Riaz, Shehnaz Kaur Gill, Arti Singh, Paras Chhabra și părinții lor. Rashami a avut ocazia să interacționeze cu mama ei, care a venit să-și sprijine fiica.
În curând, o zbuciumare hilară între Salman și concurenți a desfășurat nebunia pură.
Sunil Grover s-a deghizat în președintele SUA, Donald Trump, fostul premier Manmohan Singh, Shah Rukh Khan și, respectiv, Salman Khan.
Virajul major vine atunci când Salman anunță că o persoană poate lua Rs 10 lakh și părăsi show-ul, dacă simte că ar putea să nu câștige spectacolul. Paras Chhabra profită de ocazie și ridică servieta plină de bani.
Producătorii nu au lăsat nicio șansă să-și promoveze noul spectacol în jurnalul „Mujhse Shaadi Karoge” cu Paras Chhabra și Shehnaz Kaur Gill.
Spectacole romantice ale concurenților - Shehnaz, Paras, Mahira, Asim, Himanshi, Rashami și Sidharth Shukla au rămas unul dintre momentele marcante ale marii finale.
Sunil Grover, comediant as, comedian, a venit pe scenă ca megastar Amitabh Bachchan și a avut fanii în scinduri cu actul său de clasă. Cricketers Harbhajan Singh și Mohammad Kaif au venit pe scenă pentru a promova viitoarea serie de cărți de caritate pentru a crea conștientizare în ceea ce privește siguranța rutieră. Mai mulți jucători recunoștinți din întreaga lume vor fi văzuți
Bigg Boss 13 grand finale: Sidharth Shukla wins the show, Asim Riaz bags second spot
jucând în meciuri, inclusiv God of cricket - Sachin Tendulkar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu