sâmbătă, 31 martie 2018

Dabangg 3 va fi lansat pe 9 decembrie?

Salman Khan se află în prezent în Abu Dhabi în cursul cursei 3 . Unitatea este așteptată să se întoarcă pe 5 aprilie, după care superstarul Bollywood va primi o narațiune detaliată de la Prabhudheva cu privire la scenariul final al dramei copiste a fratelui său Arbaaz Khan, Dabangg 3 . O sursă spune: "Odată ce Salman dă din cap, filmarea va începe probabil. Cel mai probabil, va începe să filmeze într-o lună. "Alți membri ai casting-ului și datele echipajului sunt blocate în acest moment.
Când am contactat-o ​​mai devreme pe Arbaaz, actorul-regizor a spus: "Voi comenta când sunt sigur de a începe. Acum, mă concentrez asupra scenariului etc. Voi avea o idee clară până la sfârșitul lunii aprilie. "Și aprilie, după cum știe toată lumea, este la colț.
Întrebat despre aspectul vieții lui Chulbul Pandey, Dabangg 3 , Salman, într-un interviu anterior, a spus: "Deci, este vorba despre Chulbul Pandey, câteodată - ce sa întâmplat în viața sa înainte de prima și a doua. Flashback-ul va arăta cum a devenit ceea ce este. Cealaltă parte va fi despre ceea ce este până acum. "
De asemenea, sursa noastră arată că Dabangg 3 ar putea fi lansat la 9 decembrie, deoarece actorul dorește să-și aducă dramă poliției cu două săptămâni înainte de Zero lui Shah Rukh Khan. "SRK și Salman sunt prieteni apropiați. Și acesta din urmă nu dorește ca afacerile fiecărui film să fie afectate. "
Este cunoscut că și el se angajează să înceapă lucrul la al doilea sezon al lui Dus Ka Dum și la primul program al lui Bharat , produs de sora sa Alvira alături de soțul său, Atul Agnihotri, în regia lui Ali Abbas Zafar. Programul de date al lui Salman poate să vadă unele modificări dacă Dabangg 3 merge pe etajele de 25 de zile, așa cum se zvonește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu