vineri, 30 martie 2018

Prabhudheva nu dorește creditare pentru renașterea lui Salman Khan!

Prabhudheva a avut un rol esențial în succesul carierei lui Salman Khan în 2009, când filmul "Wanted" sa dovedit a fi un mare blockbuster.
Zece ani în jos, Prabhudheva se reuneste cu Khan pentru a repeta același succes pentru "Dabangg 3". Cu toate acestea, Prabhudheva nu dorește nici un credit pentru renașterea succesului lui Khan de atunci.
El a fost citat în epoca asiatică, spunând: "Nu iau niciun credit pentru a revigora cariera lui Salman. Toată lumea are suisuri și coborâșuri, iar Salman a fost întotdeauna un superstar. Deci, mi-a dat șansa să direcționez Wanted. Putea să obțină în schimb un renumit regizor. Pentru mine, Salman și Boney (Kapoor) m-au ajutat să fac o intrare în Bollywood prin Wanted. "
Întrebat dacă se simte sub presiune pentru a se potrivi cu succesul altor succese recente ale lui Khan cu "Dabangg 3", el a spus: "Chiar acum, nu am presiune. Când filmul se apropie mai mult de eliberare, atunci presiunea ajunge la mine. Începem să filmăm în acest an. Tot ce pot spune este că unii au propriul lor stil, la fel ca și domnul Rajini. E același lucru cu Salman. El este atât de ușor și va fi distractiv să se reunească cu el. "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu