miercuri, 28 martie 2018

"Salman Khan este mult ca Rajinikanth", spune "Dabangg 3" regizorul Prabhudeva

Salman Khan a câștigat eticheta de "cel mai vândut Khan" după blockbuster-ul lui Prabhudeva din 2009 "Wanted". Cei doi se reunesc pentru o acțiune plină de acțiune "Dabangg 3". Este cel de-al treilea film din franciza și coregrafia transformat regizorul, evident, simte presiunea.
Cel mai mare confort pentru el este lucrul cu Salman Khan. Cei doi călătoresc în mod curent în întreaga țară pentru turneul "Da-Bangg", iar Prabhdeva simte că este foarte mult ca un superstar Rajinikanth. Într-un interviu acordat lui Mid-Day, regizorul a spus: "El este greu de muncit și mângâietor, cineva va dori să aibă o conversație cu el despre ceva, este foarte asemănător cu domnul Rajinikanth, ambii au un stil înnăscut, unul care este unic și atrăgător. El nu face niciodată un efort să impresioneze pe nimeni, dar suntem încă fascinați.
Așteptările sunt mari de la Dabangg 3 și Prabhudeva asigură că filmul va ieși afară din filmul lui Salman Khan. El a spus zilnic lui Mumbai: "Știu că este un film mare și există o provocare în fața mea, dar nu sunt una care să cedeze sub presiune. Simt presiunea doar atunci când filmul a lovit ecrane, în timp ce observă modul în care spectatorii reacționează aceasta." El a mai adaugat: "Ar trebui sa luam proiectul pe podea in curand. Va fi un film Salman Khan.
Dabangg 3 va readuce din nou iodul original al Salman Khan și Sonakshi Sinha și va fi produs de Arbaaz Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu