luni, 30 aprilie 2018

Actorul este una dintre cele mai interesante personalități la televizor. Îi păstrează pe telespectatori conectați la spectacole cu anticulele și cu o vrăjitorie.

Salman Khan, superstar al Bollywood-ului, care a fost văzut ultima oară ca gazdă în show-ul controversat al reality-ului Bigg Boss, se va întoarce la televizor în curând. Actorul va fi văzut pe micul ecran ce găzduiește spectacolul de jocuri TV, Dus Ka Dum.
Actorul este una dintre cele mai interesante personalități ale televiziunii. El îi ține pe spectatori atașați la spectacole cu anticulele sale și o vrăjitorie. Au existat rapoarte de știri mai devreme care a declarat, Salman este plătit o sumă uluitoare de 78 crore rupees pentru 20 de episoade.

Dus Ka Dum este probabil să meargă în aer în iunie, odată ce sezonul IPL se încheie.

De data aceasta pe Dus Ka Dum, Bollywood și actorii de televiziune vor fi văzuți împreună cu "aam junta" (commoners).

Spectacolul va avea întrebări pe baza unor anchete naționale, iar concurenții ar răspunde în termeni procentuali.

Cel mai apropiat răspuns la cel potrivit ar câștiga premiul, care variază de la Rs 10,000 la 10 crore.
TOI
---
★ Salman Khan înapoi cu spirit și umor în noul promo de Dus Ka Dum 3!
30 aprilie 2018
Salman Khan, care a fost văzut ultima dată la televiziune, găzduind sezonul super-reușit al lui Bigg Boss, se va întoarce la Dus Ka Dum Sezonul 3.
Noul promo de spectacol este în afara, în cazul în care Salman este văzut cere o femeie concurent despre procentul de bărbați care încearcă să utilizeze limba engleză pentru a impresiona fete. Concurentul își amintește de experiența ei și răspunde la 80% și este răsplătit cu un cec și un peck pe obraz de la Salman.
Sony TV a postat noul promo pe social media cu o notă care a spus: "Laut kar aa raha hai @ BeingSalmanKhan aur le kar aa raha hai #DusKaDum Sony Entertainment Television par. Toh taiyaar ho jao Hindustani kyunki aapka anumaan banaega aapko dhanwaan !! "
Noul promo este plin de spirit și umor și fanii lui Salman Khan vor fi încântați să-l vadă din nou pe ecran. Dus Ka Dum 3 va fi difuzat provizoriu în jurul sfârșitului lunii iunie sau începutul lunii iulie a acestui an.
Salman și-a făcut debutul în televiziune cu Dus Ka Dum Sezonul 1 și sa întors cu al doilea sezon în 2009. Spectacolul va reveni după un decalaj de opt ani. Anterior spectacolul a fost difuzat la sfârșit de săptămână, dar se pare că de această dată va fi difuzat în timpul săptămânii - de luni până vineri.
Puterea stelelor lui Salman Khan a lucrat întotdeauna în favoarea spectacolelor la care a fost asociat, fie că este Bigg Boss sau Dus Ka Dum. Și, sperăm că al treilea sezon al spectacolului de joc va fi, de asemenea, bine primit de spectatori.
Actor Aeraaf Khan pe setul * Race 3 * în Mumbai (7 martie 2018)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu