miercuri, 30 mai 2018

Cursa 3: Salman Khan dezvaluie teaserul "Allah Duhai Hai" si ne face nerabdatori pentru piesa

Franciza Race este cunoscuta pentru albumul de hartie, iar " Race 3 " a lui Salman Khan impresioneaza fanii cu fiecare melodie noua. Deci, după Heeriye și egoism, ajungi pentru piesa mult-așteptată titlul - Allah Duhai Hai.
Salman Khan a renunțat la teaser și trebuie să spunem că arată strălucit. Tatăl lui Allah Duhai Hai nu numai că oferă vederii stelelor elegante Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Anil Kapoor și Daisy Shah și un alt remix al melodiei fantastice. Suntem siguri ca acest numar va fi un nou hit si va face ca toata lumea sa umble versurile "Nashaa, Teraa, Nasha Tera Nashila Hai". Va fi dificil sa iei ochii de pe Salman Khan, precum si superstarul arata ca un dapper intr-o camasa neagra îmbinate cu o jachetă din piele neagră și pantaloni negri.
"Allah Duhai Hai" a fost compusă de JAM8, în timp ce versurile noi au fost scrise de Shabbir Ahmed și Shloke Lal. Originalul "Allah Duhai Hai" a fost compusă de Pritam, iar versurile lui Sameer au fost reținute. Cântecul nou a fost cântat de Amit Mishra, Jonita Gandhi și Sriram Chandra împreună cu un rap scris și interpretat de Raja Kumari.
Cu un spectacol de ansamblu al lui Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Anil Kapoor, Bobby Deol, Saqib Saleem și Daisy Shah, " Race 3 " este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate filme.
Producată de Salman Khan Films și Ramesh Taurani sub bannerul Sfaturi Films, Race 3 este regizat de Remo D'souza și va juca teatre pe Eid 2018.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu