miercuri, 30 mai 2018

Kya?Salman Khan să aibă un rol dublu în Race 3?

Hai ca e culmea nu a trecut bine ani de la de la ,,Prem rathan dhan payo '' si auzim asta.
Unul dintre multiplele finalizări ale cursei 3 de lansare a lui Salman Khan va avea superstar-ul într-un rol dublu, conform celor mai recente rapoarte! Producătorii au apărut, probabil, mai multe terminații ale filmului pentru a menține suspansul în jurul valorii de punctul culminant și ultimele evoluții sugerează că Salman are un rol dublu într-unul din finaluri.
Cursa ca franciză este cunoscută pentru răsucirile și răsturnările sale și prin ridicarea nivelului de acțiune și suspans, producătorii se asigură că cea de-a treia tranșă a francizei este iubită la fel de mult ca părțile anterioare. Salonul de la Salman Khan ia franciza Race la o înălțime tot timpul, cu o acțiune mai înaltă și mai multă suspans, care vă va lăsa la marginea scaunelor. Cu secvențele de acțiune împușcate extensiv în Thailanda, Abu Dhabi și Mumbai, Starrer-ul lui Salman Khan este numit unul dintre cele mai mari thriller-uri de acțiune din 2018.
Eliberând în timpul sezonului festiv al lui Eid, Rasa 3 promite să fie o bonă festivă completă, cu acțiune, dramă de familie, suspans, romantism și cântece. Premiul unui ansamblu al lui Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Anil Kapoor, Bobby Deol, Saqib Saleem și Daisy Shah, Race 3 este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului.
Producată de Salman Khan Films și Ramesh Taurani sub bannerul Sfaturi Films, Rasa 3 este regizată de Remo D'souza și va avea loc la cinematografe la 15 iunie 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu