sâmbătă, 30 iunie 2018

După dezacordul Race 3, Salman Khan precaut să lucreze cu Remo D'Souza?

Înainte de eliberarea Racei 3 , Salman Khan a dezvăluit că, după Bharat, Dabangg 3 și Kick 2 , el are proiectul lui Sher Khan al lui Sohail Khan și al lui Remo D'souza, care a fost denumit încearcă Dansul dansului .
Salman trebuia să joace un tată la o fată de nouă ani. Filmul a fost dorit să meargă pe podea anul trecut, dar superstarul sa rănit în timp ce sa antrenat în diferite forme de dans. În schimb, el a decis să meargă mai departe cu Race 3 și l-a luat pe Remo la bord pentru ao conduce.
Deși Race 3 se ridică la un total de Rs 163.05 Cr (până pe data de 27 iunie), este un produs secundar al superstarului lui Salman și nu datorită oricărei contribuții a lui Remo. Văzând reacțiile, producătorul-actor a decis să pună dansul de dans al coregrafului, transformat de director, pe arzătorul din spate.
Spune o sursă, "bine-înțelepții lui Salman l-au sfătuit împotriva acestui proiect. Își afectează sănătatea și după Race 3, nu sunt siguri dacă Remo va reuși să-l scoată. Deci, Dancing Dad nu este cu siguranta pe lista de filme actorului acum. "Cu toate acestea, sursa noastra adauga," Cunoscand natura lui Salman, ar putea da lui Remo o alta sansa pentru ca s-au facut bine in timpul fazei 3. " Remo, dar el nu era disponibil pentru comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu