vineri, 29 iunie 2018

Salman Khan și Jacqueline Fernandez vrăjesc magia neagră pe coperta revistei

Chiar si dupa ce au reusit sa imperecheze doua blockbustere - "Kick" si "Race 3", Salman Khan si Jacqueline Fernandez nu par sa se destrame unul de celalalt.
Cele două vedete frumoase s-au adunat acum pentru o copertă plină de sânge a revistei Filmfare. Twinning în negru, Race 3 iodi de Salman Khan și Jacqueline Fernandez sunt prea fierbinți pentru a face față. În timp ce Jacqueline se oprise pentru o saree negru fierbinte de fumat, cu o braletă brodată, Salman se uită dapper într-un costum negru. Netizens sunt îndrăgostiți de acest cuplu fierbinte și le-au adus cu peste 5 milioane de vizualizări în doar 15 ore.
Coperta care citește "Salman și Jacqueline în chef de dragoste" ne-a pus de asemenea în noi.
Salman Khan și Jacqueline Fernandez sunt în prezent în SUA pentru turneul Dabangg Reloaded. Salman Khan nu numai că a jucat cu Katrina Kaif, dar a luat-o și pe scenă cu Jacky pentru a dansa la numărul lor de succes "Jumme Ki Raat" de la Kick. Contul Instagram al lui Jacky este inundat cu poze de pe scenă și în spatele scenei distractive.
Între timp, Salman Khan și cea mai recentă versiune a lui Jacqueline Fernandez, "Race 3", au înregistrat peste 280 de croați la nivel mondial, în ciuda unor comentarii greșite din partea criticilor.
Farmecul lui Salman Khan îl întâlnește pe Jacqueline Fernandez pe ultima noastră copertă și nu putem să nu scăpăm de chimia lor impecabilă. Împreună cu stilul clasic al lui Salman și superstarul lui Jacqueline, filmul Filmfare a avut o explozie destul de mare cu aceste rockstare pentru cea mai recentă acoperire.
Îmbrăcat în monocrom și stătând în stilul său personal, Salman Khan a lovit câteva poziții care au lăsat femeile slabe în genunchi. Acei ochi adânci, un zâmbet lateral și un farmec de farmec care te-au măturat de pe picioare au fost suficiente pentru ca Salman Khan să-și facă o lovitură preferată vreodată cu bărbatul. Adăugând o strălucire la cea mai bună interpretare a lui Salman a fost diva exotică Jacqueline Fernandez. Îmbinându-se în minunatele sale priviri, Jackie a mers de la pielea neagră la eteric într-un saree pentru acest fabulos fantezist.
Vorbind de scântei care zburau în timpul acestui film de fotografiere, Salman Khan și Jacqueline Fernandez aveau toți ochii lipiți de ele în timp ce se ridicau, zâmbiră și începură să se ducă în fața lentilelor. Totul a fost râs cu o stropire de sexy în timpul ultimului nostru film cu Salman Khan și Jacqueline Fernandez și dacă nu cuvintele, aici sunt ilustrațiile interioare ca dovadă.Spun sursele.FERMECATOR PUNCT!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu