vineri, 27 iulie 2018

Bigg Boss 12: Salman Khan va avea un premiu mare la această dată!

Salman Khan , care este văzut în prezent ce găzduiește "Dus Ka Dum 3", este pregătit să se întoarcă cu cel de-al 12-lea sezon al celui mai controversat reality show Bigg Boss . Actorul ne va distra din nou de mai mult de trei luni cu jocurile și sarcasmele sale. Se spune că Bigg Boss 12 va primi slotul de 10:30 în zilele lucrătoare și slotul la week-end la ora 21.00 pentru "Weekend Ka Vaar". Spectacolul va înlocui Dev 2 și Dance Deewane pe culori. Bigg Boss 12 va avea premiera mare pe 16 septembrie.
De asemenea, sursele sugerează că Salman, care este în prezent ocupat cu filmarea "Bharat", va filma pentru promo în prima săptămână a lunii august. A împărtășit o sursă cu indianexpress.com, "Din cauza unor modificări creative, canalul a decis să preponeze lansarea lui Bigg Boss. Spectacolul va fi încheiat până la sfârșitul lunii decembrie. Salman, care este ocupat de fotografiere pentru Bharat, va jongla între lovituri de acum. Lucrarea cu noul set a început deja.
"Ca și în fiecare an, casa Bigg Boss va avea un amestec de celebrități și oameni obișnuiți ca și concurenți, cu excepția faptului că vor fi primiți în perechi în acest an. Ce mai interesant este faptul că, în acest an, factorii de decizie au decis să aducă nu doar soți, ci și părinți, frați, colegi și chiar prieteni ca și concurenți. Uau! acest sezon va fi cu siguranta nebun, asa cum ne putem imagina deja ce grupuri se vor forma in interiorul casei Bigg Boss.
Vorbind despre oamenii obișnuiți, audiția lor este în desfășurare. De asemenea, factorii de decizie se întâlnesc cu celebrități celebre. Buzz este că surorile înstrăinate Shafaq și Falak Naaz, cuplurile Dipika Kakar și Shoaib Ibrahim, Siddharth Sagar și Subuhi Joshi, Milind Soman și Ankita Konwar și duo-mama-fiu Vibha și Puru Chibber au fost abordate pentru sezonul următor. Spuneți-ne ce părere aveți despre acest lucru în secțiunea de comentarii de mai jos. Urmăriți acest spațiu pentru actualizări ulterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu