duminică, 29 iulie 2018

EXCLUSIVE: Iată când filmul lui Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali va merge pe podele

Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali se reunesc pentru un film care va merge pe podea anul viitor. Salman starrer Dabangg 3 va fi împins mai departe, în timp ce actorul va începe să filmeze mai întâi filmul lui Bhansali.

29 iulie 2018
Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali se reunesc după mulți ani pentru un film care va merge cu siguranță pe podele, anul viitor. Se știe că tehnicienilor i sa spus să se elibereze din februarie 2019 pentru pre-producția filmului. Bhansali dă actuale subiectul și Salman tocmai a început să filmeze pentru regizorul lui Ali Abbas Zafar, Bharat. Actorul va finaliza filmul Bharat până la sfârșitul acestui an, iar filmul va fi lansat pe Eid 2019, respectiv 5 iunie 2019. Bharat îl joacă și pe Jackie Shroff, Tabu , Disha Patani , Sunil Grover și Nora Fatehi, în roluri centrale.
Există șanse ca Dabangg 3 să se împingă și mai mult, iar actorul să înceapă mai întâi cu filmul lui Bhansali și să privească o ediție Eid 2020. Salman Khan a fost eroul debutului regizoral al lui Bhansali, Khamoshi: The Musical (1996), de asemenea, cu Manisha Koirala și Nana Patekar. Actorul-regizor duo a continuat apoi să realizeze alte două filme, și anume Hum Dil De Chuke Sanam (1999), cu Aishwarya Rai Bachchan și Ajay Devgn și Saawariya (2007), de asemenea, cu Ranbir Kapoor , Sonam Kapoor și Rani Mukerji. Salman a fost, de asemenea, originalul Bajirao pentru Bhansali, cu Kareena Kapoor ca costar în Bajirao Mastani. În cele din urmă, rolul ia revenit lui Ranveer Singh .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu