marți, 31 iulie 2018

In ciuda lor

Na , ca a fost data afara din filmul unui din celui mai iubit acto din lume si cel mai iubit din India cum bine stim Karina si-a facut reaparitia , si acum ea si-a gasit de lucrru.
După ce a ieșit din filmul Bollywood Bharat cu Salman Khan , Priyanka Chopra va fi o parte din Cowboy Ninja Viking .
Priyanka a aterizat conducerea de sex feminin în Cowboy Ninja Viking , împotriva lui Avengers: actorul de război Infinity Chris Pratt , a confirmat reporterul de la Hollywood.
Actrița Quantico este pregătită să joace interesul de dragoste al lui Chris în bancul universal cu buget mare care se află în faza de pre-producție.
Povestea filmului, însoțită de Michelle MacLaren ( Game of Thrones ), se învârte în jurul unei unități de contra-inteligență formată de psihoterapeutul Dr. Sebastian Ghislain , care transformă agenții cunoscuți sub numele de Triplets, o referință la mai multe personalități și se bazează pe Image Comics grafică nouă de AJ Lieberman și ilustrator Riley Rossmo.
Chris Pratt estimează rolul unui agent formidabil cu abilitățile de luptă și personalitățile unui cowboy, un ninja și un viking.
Scenariul filmului va fi urmărit de Dan Mazeau, Ryan Engle, Craig Mazin, Paul Wernick și David Reese, în timp ce Sara Scott supraveghează proiectul în numele studioului.
Cowboy Ninja Viking este programat să fie lansat pe 28 iunie 2019.
Priyanka Chopra a fost văzută ultima oară în drama Sundance, " A Kid Like Jake" , alături de Jim Parsons și Claire Danes , și starul Baywatch de la Dwayne Johnson .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu