duminică, 30 septembrie 2018

"Ce a facut Karanvir Bohra pentru a merita o astfel de umilire ?," fanii furiosi il intreaba pe Salman Khan

Actorul popular de televiziune Karanvir Bohra câștigă multe inimi și fani pentru performanța sa maturată în casa Bigg Boss 12 . Dar, gazda lui Salman Khan nu pare a fi foarte pasionat de actele sale. De la oferirea lui "Top Ki Salaami", pentru a găsi motive inutile să-l insulte - Salman a "țintit" Karanvir de la premiera de noapte, după cum au subliniat câțiva fani KV.
În episodul de astăzi și Salman pare să aibă o agendă împotriva lui Karanvir. A început spectacolul, făcându-se distractiv de "desprinderea" lui. Când surorile lui Khan l-au acuzat că a înjunghiat toată lumea în casă, spunând că vede biții vechiului său sine în el, Salman a făcut un comentariu destul de distras, întrebându-i dacă Karanvir a făcut o schimbare de sex făcută.
Și nu sa terminat acolo. El chiar la numit pe Karanvir, "Ranveer Singh". Acum știm cu toții ce relație are Salman cu Ranveer. Salman a încheiat episodul spunând concurenților că Karanvir este cel care a fost eliminat, în timp ce în realitate a fost Kriti Verma și Roshmi Banik . În timp ce câțiva ar dori să susțină că Salman joacă asemenea greutăți aproape în toate episoadele de eliminare, astăzi părea un pic mai mult decât un act răutăcios.
Karanvir se ocupă de toate acestea destul de sportiv, dar actele lui Salman au deranjat cu siguranță fanii lui KV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu