Da nu exista mai mult de 2 ziesa nu treca si pare ceva cu asta , da ne-am saturat , multi ne-a recomandat sa nu mai sciu da nu am de ales da il include pe Salman asa ca ,PUBICITATE.
I-a sa vedem cui ii pasa?
Anunțați inițial drept prezentatorii Festivalului Cerbul de Aur,
Iulia Vântur și actorul italian Gabriel Garko și-au schimbat pe parcurs
atribuțiile: Iulia a devenit prezentatoare, iar Gabriel, invitat
special. Adusă tocmai din India pentru acest proiect, Iulia Vântur a
acceptat imediat propunerea celor de la TVR de a prezenta Cerbul de Aur.
Chiar dacă la momentul respectiv nu știa prea multe despre
co-prezentator, până în seara în care trebuiau să deschidă împreună
oficial concursul de interpretare, Iulia și-a format o părere despre
Gabriel Garko.
„Mă simt foarte onorată să fiu aici, pe scena Festivalului Cerbul de Aur pentru că înseamnă foarte mult pentru mine ca om de televiziune în primul rând. Cerbul de Aur a făcut istorie în televiziunea din România”, ne-a spus Iulia înainte de a păși pe scenă.
Superba Iulia a fost cazata la un hotel de cinci stele din centrul
Brasovului si a beneficiat de super conditii, asa cum de altfel merita
un adevarat star ca ea.
O alta dovada ca Iulia Vantur a fost tratata ca o regina la
Cerbul de aur 2018 a fost si aceea ca, in hotelul in care a locuit, a
beneficiat si de preparate de bucatarie bio si sofisticate. “In ceea ce
priveste partea culinara, va spun ca frumoasa Iulia a cerut salate cu
condimente din India, sa simta aromele acelea unice, sa nu uite de unde a
venit. In rest, a fost totul simplu, fara fite, chiar ne-a placut de ea
foarte mult",
„Mă simt foarte onorată să fiu aici, pe scena Festivalului Cerbul de Aur pentru că înseamnă foarte mult pentru mine ca om de televiziune în primul rând. Cerbul de Aur a făcut istorie în televiziunea din România”, ne-a spus Iulia înainte de a păși pe scenă.
Iulia Vântur, plătită cu un sfert din onorariul lui Gabriel Garko la Cerbul de Aur
Culmea este că, încă din prima zi pe scena din Piața Sfatului, s-a simțit o oarecare tensiune între Vântur și Garko, însă toți cei de față au pus pe seama diferenței de limbă, ea fiind româncă, iar el, italian. Se pare însă că această tensiune era din cauza banilor. Italianul a primit un onorariu de patru ori mai mare decât cel al Iuliei Vântur! De cealaltă parte, Garko se arăta încântat și mai ales nerăbdător să urce pe scena din centrul Brașovului. Avea și de ce! Pentru doar 15 minute, adunate în cele trei zile prevăzute în contract pentru a prezenta festivalul, conform surselor noastre, Gabriel Garko a primit suma de 40.000 de euro. Conștienți că au plătit o sumă extrem de mare pentru o prestație de maximum 5 minute pe seară, organizatorii l-au folosit și la înmânarea trofeului celui care a ocupat Locul I. În tot acest timp, Iulia Vântur, care a fost și la repetiții și a stat de la început până la finalul celor trei seri în care a prezentat, a plecat acasă mai bogată cu doar 10.000 de euro.Iulia Vantur a fost tratata ca o regina la Cerbul de aur 2018. Cum i s-a facut salata la hotel
"Prezentatoarea festivalului Cerbul de Aur a fost la singurul hotel de cinci stele din Brasov. In mod surprinzator, Iulia Vantur este o fiinta foarte finuta si delicata, care nu a avut deloc pretentii. Dimpotriva, nu a avut deloc cerinte sofisticate. Cu toate acestea insa, noi, cei din stabiliment, am avut grija sa-i oferim o camera foarte frumoasa, spatioasa, dotata cu un livig si un dormitor, o baie foarte mare cu cada si un dressing mare in care sa isi puna tinutele spectaculoase cu care a intrat pe scena”, a declarat receptionerul-sef al singurului hotel de cinci stele din Brasov.
- Cum decurge o zi a ta în India, de dimineață până seară? Ce anume faci?
Zilele mele sunt diferite însă constante
sunt mișcarea, pilates, cardio și gym, antrenamentul vocal, orele de
canto cu profesorul sau singură, studioul de înregistrări.
- Ții diete? Cum arată de fapt
meniul tău în India? Ce anume îți place să mănânci acolo? Te-ai acomodat
greu cu bucătăria lor tradițională?
Îmi place mâncarea indiană, preferatele
mele sunt chicken biryiani, palak paneer. Prânzul este meniu indian,
seara câteodată poate fi italian, japonez, chinezesc.
- Gătești românește când ai poftă de ceva anume?
Nu gătesc. De două ori cred că am gătit românește, a ieșit bine.
- Ce îți lipsește, ca și mâncare, cel mai mult, de la noi?
Îmi lipsesc pufuleții:))) și ciorba de găluște a mamei, plăcintele ei cu mere sau brânză.
- Care sunt ritualurile tale de beauty, de care nu te poți lipsi oriunde ești? Cum te menții în formă?
Demachierea și hidratarea cu cremele sau fiolele cu acid hialuronic, apa și mișcarea, cardio. Dulciurile sunt păcatul meu.
- Ce îți alină dorul de țară când ești în India? Cât de des ții legătura cu oamenii dragi din România, cu părinții tăi?
Vorbesc aproape zilnic cu părinții,
prietenii apropiați. Din fericire tehnologia ne ajută foarte mult,
vorbim pe video-call și nu numai.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu